TV: De mindre kvartfinalister blev de store

Lille og vågen: Kragelundskolen var oppe imod en stærk modstander og vandt sikkert

Skud fra Malthe Holst til 1-0. Foto: Glenn Vittrup Dagø
Skud fra Malthe Holst til 1-0. Foto: Glenn Vittrup Dagø

Skåde Skole var på forhånd favoritter mod Kragelundskolen på grund af deres deres fysik. Kragelundskolen, der ellers kom helt til kvartfinalen sidste år.

Nogle store gutter
Drengene fra Skåde er nogle store gutter sammenlignet med 'Kragerne', som måske ville lokalderbyet på fysik. Men efter tre minutter opfangede Martin Uttenreitter en løs bold i højre side og fik en friløber mod Skåde-keeperen Jonas Østergaard. Den chance udnyttede han, og så stod den 1-0 til Kragelund.

TV: Malling moste modstanden

Martin havde opfanget en clearing fra Pelle Kihl, en af Skådes profiler, og fik nettet.

Se kampfakta her

Nu sad man som tilskuer og ventede på, at Skåde Skole fik genoprettet balancen i kæderne og fik kæmpet sig tilbage i opgøret. Dette skete dog ikke. For efter 10 minutter fik Kragelund et hjørnespark, og her dukkede Malthe Holst op og øgede den overraskende føring til 2-0. Der var absolut ingen i Skåde-forsvaret, som tog ansvar, og derved kunne Malthe Holst komme først over nedfaldsbolden.

Måtte afgøre sagen på straffe

Kombinerede flot
På trods af den store fysiske forskel på de to hold var det de mindre spillere fra Kragelund, som svævede rundt og kombinerede sig flot op igennem banen. De var kvikkere og flyttede sig bedre for hinanden. Kragelundskolen levnede ikke Skåde Skolen mange chancer, da de stod ordentligt i kæderne og afventede Skådes fejl - og dem var der en del af.

Kragelund fik gang på gang afvist Skåde Skolens spæde forsøg på afslutning, og lige inden pausen sejlede organisationen i Skåde-forsvaret endnu en gang, og Uttenreitter kunne bringe Kragelund yderligere foran. 3-0 ved pausen.

Martin scorer her:


Sikker sejr med dramatisk indslag

Skåde sov
Efter pausen havde man høje forventninger til Skåde i forhold til overtag og overskud, men allerede efter ét minut opsnappede Jakob Maier en hasarderet tilbagelægning fra en Skåde-forsvarsspiller tilbage til Jonas Østergaard. Pasningen fik ikke fart nok, og Maier var helt fri, men Jonas lokkede Maier til afslutning i det korte hjørne og snuppede friløberen med en flot fodparade.

Skåde Skole sov og var ikke kommet ud til anden halvleg, for allerede efter to minutter var den gal i Skåde-forsvaret igen. Efter en hurtig omstilling kom banens bedste, Marius Kirkegaard, fri på venstrekanten og lagde den finurligt af til Maier, som i fri position på midten denne gang fik passeret Jonas Østergaard via stolpen til 4-0.

Skåde med chance:


TV: Pludselig væltede målene ind

Mange chancer
Minuttet efter spillede Kierkegaard igen kispus med Skåde-forsvaret og spillede igen Maier helt fri. Denne gang brændte han dog.

Nu var det som om, Kragelund slap taget i kampen, og efter 37 minutter kom Skådes første chance i anden halvleg. Denne tilfaldt Lukas Thierry, som efter fin forarbejde fra Pelle måtte se sin afslutning prelle af på stolpen, så stadig 4-0 til de undertippede.

Interview med Jonas Østergaard:


Midt i halvlegen fik Skåde Skole reduceret, da Sear opsnappede Kragelunds forsøg på opbygningsspil i centerforsvaret og afsluttede fra kanten af feltet. Dog lige i næverne på Krage-keeper Asbjørn Kjær. Afslutningen havde dog så meget fart, t Asbjørn fik halv-clearet, og bolden sprang ubesværet i tomt mål. 4-1.

Interview med Anton Holst:


TV: Caroline klassekeeper

Konstellationen Martin Uttenreiter og Marius Kierkegaard var outstanding i dag. Denne gang var det dog omvendt: Martin finder Kierkegaard, som fint og overlegent lagde bolden forbi en ellers godt spillende og dirigerende Jonas Østergaard i Skåde-målet. 5-1 til Kragelundskolen - kampens resultat.

TV: Neglebider på straffe