TV: De undertippede løb med sejren

Frem og tilbage: Til sidst blev der sat trumf på 

Der var mange chancer i kampen. Foto: Mirza Barakovic
Der var mange chancer i kampen. Foto: Mirza Barakovic

I dejlige omgivelser blev kampen mellem Molsskolen og Rønde Privatskole afviklet på en våd bane på Mols nærmere bestemt i en lille by ved navnet Knebel.

Se kampfakta her.

TV: Comeback næsten en realitet

Gik ind i kampen uden vilje
Rønde Privatskole blev slået ud i fem runde af sidste års Ekstra Bladet Skolefodbold, men mødte frem til dagens kamp uden de store forventninger. Det var mest hygge og bare for sjov fodbold.

- Vores forventninger til kampen er meget lave. Jeg forventer ingenting, og jeg tror, vi taber, udtalte Wiam Alnabhan sig inden kampstart fra Rønde Privatskole.

Hør fra Wiam her:

Første halvleg blev meget lige
Begge hold startede meget nervøst. Det meste af spillet foregik på midtbanen, dog med et lille overtag til Molsskolen. Stille og roligt begyndte Molsskolen at overtage teten og komme frem til nogle små chancer. De kom også fortjent foran 1-0 efter 18 minutters spil. Målet blev scoret af Anna Konggaard. De havde nu overtaget hele spillet og begyndte at producere en del chancer og kom også planmæssigt foran 2-0 efter 22 minutter på mål af Astrid Zacho.

Så begyndte Rønde Privatskole at vise tænder. Efter de kom bagud 2-0, begyndte de at vende tilbage i kampen og de fik også reduceret til 2-1 efter 27 minutter spil scoret af Nicoline Rue.

Måååål. Foto: Mirza Barakovic
Måååål. Foto: Mirza Barakovic

TV: Skjoldet holdt i gyser
Løbet over i anden halvleg
Anden halvleg startede med et pres fra Rønde Privatskole, og de havde nu troen på, at de kunne komme tilbage i kampen.

De havde flere chancer for udligning, men desværre for Rønde Privatskole blev de fanget i flot kontraspil af Molsskolen i det 36. minut, hvor Laura Høgh af to omgange fik prikket bolden ind bag Xenia Skiffard i målet og 3-1 til Molsskolen.

Så overtog Molsskolen spillet igen og spillede bolden i egne rækker. De sendte den ene kontra efter den anden, og på dette tidspunkt i kampen skulle Rønde Privatskole takke Xenia Skiffard for at ikke være mere bagude mere end 3-1. Hun hev den ene redning efter den anden.

Det blev også til 4-1 efter 44 minutter spil. Der blev igen scoret af Astrid Zacho. Hun var også den store profil for hjemmeholdet.

Det sidste kvarter af kampen skete der ikke særlig meget. Det var ligesom om, at begge hold ville have, at kampen blev fløjtet af, og sådan blev det også.

De tre glade prisvindere. Foto: Mirza Barakovic
De tre glade prisvindere. Foto: Mirza Barakovic