TV: Den effektive inderside

Effektivitet: Bakkeskolen scorede bare på de chancer, de fik

To af Bakkeskolens profiler - brødrene Frederik (tv.) og Viktor. Foto: Per Lysdahl
To af Bakkeskolens profiler - brødrene Frederik (tv.) og Viktor. Foto: Per Lysdahl

Godt spil er ikke altid nøglen til sejr i fodbold. Det er målene, der tæller, og det måtte Bavnehøj Skoles drenge sande i kampen ude mod Bakkeskolen fra Hørning.

Se kampfakta her

Nervøs start
Kampen startede nervøst fra begge sider, men efter knap syv minutter tog hjemmeholdets Frederik Frandsen chancen langt udefra, og bolden susede i nettet tæt ved stolpen uden chance for gæsternes målmand Tobias Brusgaard.

God støtte til Bakkeskolen. Foto: Per Lysdahl
God støtte til Bakkeskolen. Foto: Per Lysdahl

TV: Skjoldet holdt i gyser

Man skulle tro, at den hurtige føring ville give ro på hos hjemmeholdet, men det var som om, tilfredsheden indfandt sig, og Bavnehøj-drengene overtog til gengæld initiativet. Godt anført af en velspillende midtbane med profilerne Viktor Lauridsen og Kasper Kirk blev der kombineret nydeligt på midtbanen, men der kom hele tiden en forsvarer på tværs, når gæsterne nærmede sig straffesparkfeltet.

Derfor blev det ved 1-0 som pausestilling.

TV: De undertippede løb med sejren

Se Bavnehøjs pausesnak:


- Vi kan sagtens nå det endnu. En chance eller to, så er vi der, kom det fra træner Ramus til Bavnehøj-drengene i pausen.

Farlige på kontra
Gæsterne kom også godt fra start i anden halvleg, men som det så tit går i fodbold, kan der ske ting og sager på kontra

Efter hjørnespark havnede bolden i hovedet på Victor Frandsen fra Bakkeskolen, som headede mod mål. På vejen strejfede bolden en forsvarer og sprang i nettet til 2-0. Halvlegen forløb spillemæssigt som første. Gæsterne havde bolden mest, men bortset fra et par gode forsøg udeblev det mål, som kunne have skabt lidt spænding i kampen.

TV: Comeback næsten en realitet

Til gengæld afgjorde hjemmeholdet på kynisk facon kampen med to mål efter klumpspil og på to kontrachancer. Målene sat ind af Frederik Frandsen og Lucas Hansen.

Se målet til 4-0:


4-0 blev det til Bakkeskolen. Et retfærdigt resultat målt på chancer.