TV: Drengene fulgte pigernes eksempel

Dobbelt op: Frisholm Skole har begge hold videre i turneringen

Drengene fra Frisholm Skole fulgte pigernes eksempel og snuppede sejren over Ans Skole. (Foto: Per Lysholm)
Drengene fra Frisholm Skole fulgte pigernes eksempel og snuppede sejren over Ans Skole. (Foto: Per Lysholm)

God start for Frisholm Skole i dette års turnering. Både pigerne og drengene er videre, så skolen melder sig for alvor ind i kampen om blive kåret som Danmarks Bedste Skole.

Skulle leve op til pigernes resultat
Det var op til drengene at leve op til pigernes succes tidligere på dagen. Modsat pigerne, har drengene tidligere haft stor succes i turneringen. Sidste år nåede man helt til femte runde.

Drengene levede op til forventningerne, men både Frisholm Skole og gæsterne fra Ans Skole, leverede en seværdig kamp, fyldt med masser af godt spil, mål og store individuelle præstationer.

Afgjort inden for få minutter
Kampen vekslede frem og tilbage. Offensivt havde hjemmeholdet mest at byde på, men gæsternes forsvar kæmpede bravt. Vi skulle helt hen til det 23. minut, før Frisholm-drengene bragte sig foran. Et flot gennemført angreb i højre angrebsside, endte i hovedet på Palle Wegner midt for målet. Og så stod til 1-0. Blot fire minutter senere blev kampen reelt afgjort, da Andreas Nordmark gjorde det til 2-0.

Anden halvlegs bedste forsøg tilfaldt udeholdet. Kort før tid sendte udeholdets Marcus, en flot aflevering ind i hovedet på Thomas, der burde have reduceret og skabt lidt spænding, men afslutningen var for dårlig.

Derfor endte det med en 2-0-sejr til Frisholm-drengene, som dermed fulgte pigernes eksempel.

Hør et interview med Robin fra Frisholm-skolen, som var en af de toneangivende i kampen: