TV: Edna i udbrud

Tog ansvar: Skægkærs anfører gik forrest i sejr

Edna, banens bedste, i aktion. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Edna, banens bedste, i aktion. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Edna fra Skægkærskolen overstrålede alle andre spillere på banen i første halvleg, da hun og holdet mødte Virklund Skole.

Se kampfakta her

Satte ikke en støvle forkert
Hun skinnede om kap med solen og gjorde stort set alt rigtigt. Hun åbnede scoringen for Skægkærskolen efter 12 minutter ved at sparke dybt i bolden, så den strøg hen over en ellers høj og velspillende Rikke Andersen i Virklund-målet.

Trommer på sidelinjen:


Styrede begivenhederne

Pigerne led i den stegende hede, og det blev aldrig til det polerede fodbold, som man kunne håbe. Det var mest tilfældighederne, der prægede den nyklippede grønsvær, men Edna strålede og gik i udbrud fremad banen gang på gang.

Amalie på tavlen
Efter lidt tilfældigt spil kom Skægkær på 2-0, da Amalie Lund dukkede op i Virklunds forsvar og sparkede bolden i kassen efter en standardsituation. 2-0 med seks minutter til pause.

Marlene Petry med friløber. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Marlene Petry med friløber. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Angreb på skift

Virklund Skole kom dog frem til et par chancer i første halvleg. Marlene Petry kom godt igennem til forsøg, men brændte også. På en friløber skød hun forbi mål, og det blev også til et skud på stolpen.

Marlene inden anden halvleg:

Efter pausen ville en af Skægkær-angribere blande sig i kapløbet om titlen som banens bedste. Det var Alberte Berntsen, der med to flotte mål satte dagsordenen. Det ene mål blev sat op af Edna, og det andet sørgede hun selv for med et flot sololøb. 4-0.

Hjørnespark af Ida Refsgaard. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Hjørnespark af Ida Refsgaard. Foto: Glenn Dagø Vittrup

TV: Kjellerup kører afsted igen

Fik reduceret
Virklund pyntede på resultatet, da Katrine Voss sparkede en løs bold i mål, da ingen gik til hende i Skægkær-forsvaret. 4-1.

TV: Stak af med sejren