TV: En lettet målscorer

Lukkede og slukkede: 'Kragernes' Oliver Hornsleth fremhævede sammenholdet

Oliver Hornsleth (længst til højre) og de andre 'Krager' jubler efter 2-0-scoringen (Foto: Henrik Schou)
Oliver Hornsleth (længst til højre) og de andre 'Krager' jubler efter 2-0-scoringen (Foto: Henrik Schou)

Kragernes lærer Brian Bertelsen sagde inden kvartfinalen mod Farsø Skole:

- Det bliver sjovt i dag og nu kan vi snart se enden på det. Vi har opnået første målsætning med at vinde kredsfinalen og håber vi når det næste mål i dag. Vi er ikke kommet for at tabe, og jeg tror på 1-0 eller 2-0 til os. Jeg forventer at det bliver svært, men kender ikke modstanderne andet end fra artiklerne på Ekstra Bladet.

Se også: TV: 'Batman' savner bolden

- Jeg tror på vores eget spil, drengene kenderne hinanden så godt fra klubholdet, der er et virkelig godt sammenhold på holdet, og alle hjælper hinanden og er gode kammerater. Vi har trænet sammen nogle gange og glæder os til at komme i gang.

Se også: Galleri: Farsø Skole - Kragelundskolen

Kragerne kom flyvende fra start
Kragelundskolen startede bedst og fik overtaget på midtbanen og efter tre minutters spil var Batman på spil med et indlæg ind foran mål til en medspiller uden at den blev headet i mål. Få minutter efter var Carl Johan Lønstrup fri, men en Farsø-forsvarsspiller fik afværget.

Først efter 10 minutters spil var Farsø i nærheden af Kragelunds mål. Fyrtårnet sendte et frispark ind foran mål, og på akrobatisk vis forsøgt fødselsdagsbarnet Musa at saksesparke bolden i mål på majestætisk vis, men den fik ikke fart nok på bolden.

Se alle de fede fotos fra kvartfinalen

Se også: TV: 'Alle skal yde 100 procent'

Det var ikke mangel på opbakning, der gjorde at Farsø røg ud mod Kragelundskolen (Foto: Henrik Schou)
Det var ikke mangel på opbakning, der gjorde at Farsø røg ud mod Kragelundskolen (Foto: Henrik Schou)
 

Et par minutter senere var Farsøs anfører Kasper Christensen tæt på efter en aflevering fra Jesper Kristensen, og Jesper var også på færde da han sendte et godt indlæg ind foran mål efter at han var blevet spillet flot fri af Christian Andreasen med hælen. Men det gav heller ikke bonus, Kragelunds forsvar stod godt og var påpasselige.

Kragerne foretog en udskiftning, Jakob Thastum kom på banen, og knap havde han nået at røre kunstgræsset inden at han fra venstre side sendte et indlæg ind foran mål til en fri Bertram Petterson, der satte en fod på bolden og scorede sikkert uden chance for Nichlas Finnerup i Farsøs mål. 1-0 til gæsterne.

Se også: TV: Se alt video fra 'Kragernes' sejr

Se også: TV: 'Kragerne' var skarpest

Peptalk i pausen
Farsøs Musa rykkede sig fri uden det førte til noget og inden pausefløjet forsøgte 'Fyrtårnet' sig med et frisparksforsøg.

I pausen forsøgte Farsøs lærer Rudi Møller at banke troen tilbage i Farsø-spillerne:

- Vi fik en nervøs start. Spil en hvid, spil det nemme spil og veksel spillet. Prøv at spille nogle bolde i dybden og ikke enkeltmands præstationer.

Han bad også drengene om at være mere omhyggelige nede bag i, og være tættere på hinanden:

- Tro på det, det er ikke afgjort endnu.

Se Farsøs pausesnak:

Se også: TV: 'Fyrtårnet' blev slukket

Kragerne kom bedst ud til anden halvleg
De hjalp hinanden godt og spillede bolden rundt og løb rigtig godt for deres medspillere. Tydeligt at der er et godt sammen hold, det var netop det som Oliver Hornsleth fremhævede efter kampen.

Fyrtårnet Jesper fik et spark over anklen og var uden for nogle minutter, men blev dog hurtig klar igen.

Efter 20 minutters spil havde Kragelunds Oliver Hornsleth chancen for at lukke kampen, men uden held og fem minutter efter jublede alle Farsøs spillere og tilhængere, da Christian Kaldahl ramte indersiden af stolpen og bolden så ud til at komme over stregen, men Kragelunds målmand Christian Andersen fik reddet inden hele bolden var over stregen. Stor lettelse hos Kragerne, der slap med skrækken.

Kort efter slukkede Oliver Hornsleth Farsøs drømme om at nå finalen i Odense, da han sendte bolden i nettet, og dermed sikrede sit hold en 2-0-sejr.

Lettet målscorer
Oliver Hornsleth var glad efter kampen og sagde det var en lettelse at score og en dejlig føelse at lukke kampen:

- Vi har et godt sammenhold, vi hjælper virkelig hinanden. Der er ingen der skælder ud, og kommer der endelig kritik er den konstruktiv som man kan bruge til noget. Vi er virkelig venner.

Om modstanderne sagde han:

- Vi kendte ikke til dem. De var gode over kanterne og havde gode teknikere, og deres fight gjorde det svært, men deres forsvar var til at tale med. De stod lidt sjovt og der opstod nogle huller.

Om deres videre deltagelse i turneringen lød det:

- Det er straks anderledes. Hvis det bliver Dybbøl-Skolen, som spiller kvartfinale på fredag, kender vi mange af spillerne, der spiller for Sønderborg. Dem har vi haft mange tætte opgør mod.

Lidt presset sagde Oliver dog:

- I den sidste ende tror jeg på en plads i finalen, vi kender alle hinanden godt på holdet og har spillet sammen i mange år.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere