TV: Enmandshæren Due

Gik forrest: Jeppe Due var kampens helt store oplevelse

Hulvej Skole var skarpest på dagen. Foto: Jørgen Christensen
Hulvej Skole var skarpest på dagen. Foto: Jørgen Christensen

Fra første fløjt af dommer Lars Sørensen blev denne kamp et spændende lokalopgør. Højvangskolens drenge kom bedst fra start og overtog initiativet og midtbanen mod Hulvej Skole.

Se kampfakta her.

Drengene er klar til kamp:

Vi fangede Højvangskolens Mathias Rosengren før kampen:

TV: Drabelig duo slog til

Fart over feltet fra start
De fandt hinanden godt og pressede på Hulvejs banehalvdel. Jacob Cortzen fyrede i første minut kanonen af fra kanten af feltet og ramte overliggeren med et hårdt skud. Heldigt for Hulvej var der denne gang ikke mål.

Hulvej havde lige forinden efter 22 sekunder fået en mand udvist i 10 minutter grundet en grov takling. De spillede nu med 10 mand. Presset blev øget på dem. I det 20. minut tog Højvangs bedste spiller Simon Falck et frispark og fra 20 meter i venstre side kanonerede han kuglen i den fjerneste trekant af målet uden chance for keeperen i Hulvejs mål.

Fem minutter efter i det 18. minut havde Marc Laursen fra Højvang et flot indlæg 15 meter ude i venstre side, som gik mod den bagerste stolpe af målet, hvor Simon Falck stod, men bolden røg i sidenettet. Den stod dermed fortsat 1-0 til Højvangskolen.

Hulvejs drenge havde flere gange vist gode takter og haft et forsøg, der var tæt på reducering. Den kom da også i det 27. minut, hvor en forsvarsfejl gav Jeppe Due fra Hulvej Skole en stor chance. Han skubbede sig fri og sendte kuglen i netmaskerne til 1-1, som blev pausestillingen.

Hvem kommer først på den? Foto: Jørgen Christensen
Hvem kommer først på den? Foto: Jørgen Christensen

TV: De mindre kvartfinalister blev de store
En enkelt mål mere
I anden halvleg gik begge mandskaber ud og ydede deres bedste. Der var hårdt spil fra start. Her viste Hulvejs drenge, at de også kunne lege med efter en lille peptalk.

I pausen havde dette gjort underværker. De kom ud af starthullerne med kolossal energi. Især banens bedste spiller Hulvejs Jeppe Due viste i det 34. minut klasse. Fra midten af banen driblede han sig igennem og forbi hele Højvangs forsvar. Til sidst alene med keeperen knaldede han bolden i netmaskerne til 2-1 til Hulvej.

Jeppe Due var virkelig en enmandshær. Hulvej fik igen i det 46. minut udvist en mand. I det 47. minut var det Højvangs tur til en udvisning. Marc Cortzen trak i nødbremsen og begik frispark som sidste mand.

I det sidste minut af kampen prøvede Jeppe Due igen at score alene. Han trak igennem Højvangs midtbane og forsvar. Keeperen måtte gøre sit yderste for at afværge en scoring.

Hulvej spillede bedre sammen, men deres forsvar var ikke optimalt i dag. Derimod var Hulvejs drenge bedre fightende og med Jeppe Due i front var de skarpest. Hulvej Skole vandt dermed 2-1 over Højvangskolen. 

De tre prisvindere. Foto: Jørgen Christensen
De tre prisvindere. Foto: Jørgen Christensen