TV: Ensidig affære

Stor-sejr: Pigerne fra Kjellerup hamrede basser i kassen, som det passede dem

Pigerne fra Kjellerup anført af Janni Thomsen, som spiller på U16-landsholdet, kørte al modstand over i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)
Pigerne fra Kjellerup anført af Janni Thomsen, som spiller på U16-landsholdet, kørte al modstand over i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)

Pigerne fra Kjellerup Skole tog imod Tungelundskolens piger. Der blev skudt med skarpt på det fine anlæg i byen.

Lad os ikke holde længere på spændingen, for det var et ensidigt opgør. Hjemmeholdet, personificeret ved U16-landsholdsspiller Janni Thomsen med fem mål, Caroline Højer med ni mål, krydret med et par hurtige kanter ved Emilie Jepsen og Sofie Christoffersen samt evige farlige Julie Cassøe, sad på kampen fra start til slut.

Der var ikke noget at stille op for Tungelund - skønt træner Patrick fra start var enormt optimistisk:
— Vi har tænkt os at sørge for, at Kjellerup Skole får negativ målscorer, når vi er færdige med dem, udtalte han med et kæmpe smil på læben, for han vidste jo godt, at Kjellerup inden kampen havde en målscorer på 23-0. Så det ville kræve 24 mål for, at den drøm skulle gå i opfyldelse.

Se kampfakta her.

TV: Ny formation

 

Pigerne fra Kjellerup dominerede kampen fra start til slut. (Foto: Glenn Vittrup)
Pigerne fra Kjellerup dominerede kampen fra start til slut. (Foto: Glenn Vittrup)
 

Imponerende spil
Janni gjorde, hvad der passede hende i denne kamp. Smed om sig med klasse afleveringer og altid med øje for, hvor topscorer-Caroline befandt sig. Hun scorede de flotteste mål, hvor hun driblede en halv bane-halvdel og sparkede enddog en bold direkte op i krydset fra kanten af feltet. Imponerende hvad denne pige kunne, og Caroline ville ikke holde sig tilbage, så hun gjorde også som Janni.

Sort uheld

Caroline skød en bold op i krogen, hamrede det ene skud ind efter det andet og endte med, i skrivende stund, at blive nummer et på pigernes topscorerliste.

Tungelundskolen forsøgte med lange stikninger op til hurtige Line Bruun, men hun lå mutters alene og fik desværre ikke noget ordentligt at arbejde med. De manglede simpelthen den uheldige Mia Tånnquist, som blev hentet med ambulance i seneste opgør for Tungelund - for hun kunne om nogen lave de lange bolde i dybden til Line.

Sofie Christoffersen fik held med at score ind imellem Jannis one-woman-show og Carolines bombebardement. Lige efter Sofies mål dukkede Marika også op og udbyggede føringen yderligere. Så 8-0 ved pausen og Line Bernt havde fået nok nu. Hun var noget uheldigt blevet udtrukket til at være målmand i første halvleg.

Ny målmand imponerede
Men i anden halvdel af kampen så tilskuerne, hvordan Kristine Smits, den ny-udvalgte keeper for Tungelund, kunne være flyvende inde på stregen. Det var den ene pragtredning efter den anden, og på denne halvleg gjorde hun sig til sit holds bedste spiller.

De tre glade prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)
De tre glade prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)
 

Hun stod på trods af modstanderens styrke en super kamp. Patrick udtalte i løbet af anden halvleg:

— Hvorfor ville hun ikke stå fra start? Det spørgsmål blev hængende på anlægget i Kjellerup.

Men uanset hvor godt Kristine stod, så ville Janni og Caroline lege videre. For Caroline lavede et hattrick på fire minutter og så stod der lige pludseligt 11-0, selvom Kristine blev ved med at hive pragtredninger frem. De sidste fem mål blev fordelt mellem Janni og Caroline.

Slutstillingen blev på overbevisende 16-0. Kjellerup Skole har nu en målscorer på 39-0 efter tre kampe. Hvis Janni bliver ved med at finde Caroline på den måde, så er kredsfinalen ikke langt væk.