TV: Fandt ikke Holger

Målfest: Gæsterne kunne ikke stoppe Holger og hans medspilleres magi på banen

Forældreskolen i Århus viste høj klasse, da de mødte drengene fra Skovvangskolen, Århus. Foto: Keld Kristensen
Forældreskolen i Århus viste høj klasse, da de mødte drengene fra Skovvangskolen, Århus. Foto: Keld Kristensen

Drengene fra Forældreskolen i Århus skulle være værter, da de mødte drengene fra Skovvangskolen, Århus N.

Begge hold havde tidligere vundet deres kampe i anden runde. Hjemmeholdet havde spillet mod Laursens Realskole og vundet med 7-0. Udeholdet havde slået Ellekærskolen ud med 7-5. Begge hold havde scoret mange mål, og det skulle vise sig, at det ville gentage sig igen for et af holdene i denne kamp.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Klasse-keeper var helten

Holdt nullet igen
En målscore på 27-0 efter blot tre kampe antyder, at værterne i år er et hold, man skal holde godt øje med. Det skal man med god grund.

De stiller med et komplet hold, som er godt besat på alle pladser, selvom vi mangler at få bevis på, hvor stærkt forsvaret egentlig er.

Indtil videre har de været gode til at holde nullet.

I denne kamp var forskellen på de to hold alt for stor. Og når så gæsterne manglede hyperfarlige Ismael Aboker til at skabe ravage i hjemmeholdets forsvarsrækker, skulle det blive mere end svært for resten af holdet, der kæmpede fortrinligt. Men udeholdet havde reelt ikke en chance for at vinde kampen.

Adskillige gange slækkede hjemmeholdet på koncentrationen og missede helt oplagte chancer. Eksempelvis da midtbanestyrmanden Kasper-Emil Koch tog en solo-dribletur forbi 3-4 mand og passerede keeper Ali Kaddoura, for så at ville brillere med et lob ind over sidste mand på linjen. Men han lobbede for højt og over målet i stedet for blot at sparke fladt ind i det helt tomme mål.

Se Jonas fra Forældreskolen i Århus trylle og brænde en oplagt chance her:


Se også: Fodbold i høj klasse

Stærkt offensiv
Værterne viste igen, at holdet er meget stærkt i det offensive. På midten huserede Karl-Emil Koch, Daniel Lovén og Zakarias Kruuse, som satte sig solidt på spillet fra start og fodrede de to skarpe frontløbere Jonas Ingerslev og Holger Nielsen samt venstre kanten Nicholas Hvid med lækre dybe stikninger og afleveringer i det tomme rum. Så der opstod mange store chancer.

Kasper-Emil Koch startede målfesten, inden Holger Spandet med et flot hattrick øgede til 4-0 på det første kvarter af kampen.

Her var gæsterne meget ofte statister, og de havde meget svært ved at komme af med boldene. Så selvom hjemmeholdet missede afslutningerne eller den sidste pasning, så fastholdt de et højt pres, som ret hurtigt sikrede dem boldbesiddelse igen.

Jabril fik fortjent fairplay-håndklædet for en flot indsats. Ham og medspillerne måtte dog se sig slået af de bedre modstandere. Foto: Keld Kristensen
Jabril fik fortjent fairplay-håndklædet for en flot indsats. Ham og medspillerne måtte dog se sig slået af de bedre modstandere. Foto: Keld Kristensen
 

Se Forældreskolen i Århus brænde på en kæmpe chance her:


 
Se også: Vanvittigt målshow fra to spillere

Slappede af
Helt naturligt faldt koncentrationen nogle grader, da hjemmeholdet var komfortabelt foran. Men det hjalp også gæsterne, at Holger Spandet fik gult kort for at sparke bolden væk, efter der var fløjtet.

I øvrigt var det en handling, der betød, at hans indsats efterfølgende var mærkbart ringere end det første kvarter.

Forældrene kunne dog ti  mod elleve legende let bringe sig foran 5-0 ved Jonas Ingerslev, der tog soloturen fra højre kant og huggede bolden ind.

Se Jonas fra Forældreskolen i Århus score til 5-0 her:


 
Se også: Bragede godt igennem

Bedre anden halvleg
Det tjener gæsterne til stor ære, at holdet ikke faldt sammen i anden halvleg. De fortsatte kampen, selvom det var op ad bakke.

De blev dog også hjulpet af den nedsatte koncentrationsevne hos hjemmeholdet, samt at der helt naturlig også blev meget spilletid til modstandernes bænk.

Men hjemmeholdet kunne alligevel spadsere sig til yderligere fire mål, så slutsejren blev på 9-0.

Spørgsmålet er, hvem der byder dem op til dans. Hvem kan sætte pres på deres forsvar, så vi kan se, om det er så sikkert, som cifrene hidtil antyder?

Foreløbigt har keeperen Carl Schöer kunnet spille helt uden nerver eller sved på panden. Han har kun skulle samle lette bolde op.

Det bliver spændende at se, hvordan værterne klarer sig, når de får mere modstand i fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen