TV: Fandt løsningen med langskud

Flot spark: Sara Vendelbo skød sit hold videre i turneringen

De tre prisvindere. Foto: Keld Kristensen
De tre prisvindere. Foto: Keld Kristensen

Den meget en lige match mellem Løsnings piger og Rask Mølles ditto, som blev afgjort på et hårdt, fladt skud fra kanten af feltet, som røg ind bag Rask Mølles keeper Malene Andersen til 1-0 til hjemmeholdet, og derved blev det.

Sejr til Løsning Skole.

Se kampfakta

Hårdt arbejde
Det meste af spillet foregik på banens midte, hvor de to hold kæmpede hårdt om overtaget. Viljen fejlede ikke noget, men der var langt mellem chancerne. Og når pigerne så endelig fik tilspillet sig en chance, blev den brændt, eller også blev bolden ikke ramt rigtigt, så det var let for keeperne at samle den op.

Faktisk var det Rask Mølle, der havde flest chancer i første halvleg, men Løsnings målmand Amalie Boutrup placerede sig rigtig fint og fik fat i alle boldene. Hendes indgreb gav forsvaret hos Løsning ro, og sammen med midterforsvareren Nadja Nilsson lykkedes det Amalie og de øvrige piger i bagerste kæde at holde nullet.

TV: Skjoldet holdt i gyser

Det blev 1-0
På en af de mere tilfældige chancer, der egentlig ikke så ud af noget, fandt Sara Vendelbo pludselig anledning til at sparke på mål, selvom det var på kanten af feltet. Men med et flot skud fik hun scoret.

Gejst endnu
I pausen var gejsten stadig høj hos Rask Mølle-lejren, for alle forventede, at der blot skulle hul på bylden, så ville sejren komme.

Hør deres pausesnak:


TV: Comeback næsten en realitet

Men stille og roligt overtog Løsning mere og mere af spillet. Rask Mølle-pigerne blev sjældne gæster på Løsnings banehalvdel.

Vi hørte Andrea Flø og Benedikte Bjerregaard, som var udskiftere, om de stadig troede på sejr.

Her er deres svar:


Men det blev ikke anderledes. Løsning Skole vandt 1-0.