Annonce:
Annonce:

TV: Fart over feltet

Hæsblæsende affære: Der var masser af tempo fra start til slut

Skovbakkeskolens målmand var til at hive sejren hjem efter straffespark. (Foto: Keld Kristensen)
Skovbakkeskolens målmand var til at hive sejren hjem efter straffespark. (Foto: Keld Kristensen)
Annonce:

Onsdag tog drengene fra Skovbakkeskolen imod Rathlouskolens drenge.

Skovbakkeskolen kom ud med en utrolig stor energi og vandt alle nærkampe de første fem minutter.

Det udnyttede Regin Hesselbjerg allerede efter 1 minut og 46 sekunder, da han noget heldigt i tre omgange fik bolden med sig i tacklinger med Rathlauspillere for at afdrible den sidste og score fladt. På det tidspunkt lå der klø i luften, men Rathlau fik sig samlet og især i kraft af det stærke forsvar og den defensive fokus, lykkedes det at holde Skavbakkeskolen på afstand, så de helt store chancer udeblev. Undtagelsen var en kæmpechance efter 21 minutter, hvor et hovedstød af Mikkel Jæger røg på tværs af feltet til en helt fri Jeppe Berg, der måske ikke anede, hvor fri han var. Men afslutningen var langt over mål.

Se kampfakta her.

TV: Scorede endelig mere end et mål

Annonce:

Fuld fokus
— Vi kan altså ikke spille dem ud. Vi bliver nødt til at fortsætte med de lange bolde. Men er vi jo kun bagud med et mål, så det kan godt lade sig gøre endnu, sagde Rathlaus Mikkel Jæger i pausen, hvor Skovbakkeskolen førte 1-0.

— Ja, vi fortsætter med fuld fokus på forsvaret. Jo, for vi tager underdog-rollen på os i dag. Vi plejer at tabe til dem, supplerede træner Kasper Povsgaard.

De to holds trænere Kasper Povlsgaard og Frank Krogh. (Foto: Keld Kristensen)
De to holds trænere Kasper Povlsgaard og Frank Krogh. (Foto: Keld Kristensen)
 

Lige så hurtigt Rathlau kom bagud i første halvleg, lige så rapt kom de på 1-1 i anden. Målet bør krediteres Benjamin Kjær, men han fik frit løb på højrekanten efter en grov forsvarsfejl af Skovbakkeskolen. Det var imidlertid en anden Skovbakkeforsvarer, der tumlede sammen med målmand Mathias Harrit, så de tilsammen skubbede bolden ind i stedet for væk.

Rathlau var tilbage, men halvlegen fortsattes med samme koncept, som kampen var startet. Skovbakkeskolen havde overtaget kampen uden at score.

Beder var bedst

Dermed var afgørelsen lagt på 10 par fødder fra pletten. Alle scorede undtagen uheldige Andreas. Skovbakkeskolen er videre til 3. runde med en samlet sejr på 6-4.

Annonce:

Ærgerlige Andreas
Mathias Harrit fra Skovbakkeskolen og Andreas Dahm fra Rathlauskolen afgjorde i en indbyrdes duel både straffekonkurrencen og kampen til Skovbakkeskolens fordel. Mens Mathias blev Skovbakkeskolens store helt, så blev kampens store spiller også den, der brændte Rathlaus chancer af på sit straffe.

— Jeg er nok mest skuffet over, at jeg brændte straffesparket, så vi tabte kampen. Jeg er ikke vant til at sparke straffespark, men jeg blev bedt om det, og så gjorde jeg det selvfølgelig," sagde den beskedne forsvarsspiller til Ekstra Bladet Skolefodbold efter kampen. Han kunne dog glædes over at have spillet en meget fin kamp og at have været stopklodsen i Skovbakkeskolens mange raids mod Rathlaumålet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: