TV: Favoritter leverede

Cruise control: Efter pausen gik det kun én vej

Der var mål i begge ender i den ellers ensidige kamp. Foto: Henrik Meyer
Der var mål i begge ender i den ellers ensidige kamp. Foto: Henrik Meyer

Fredag tog Tirsdalens Skole imod Marienhoffskolen i 4. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Tirsdalens Skole havde givet op inden kampen, men det var alligevel dem, der skulle vise sig først at komme på måltavlen.

Se kampfakta her.

TV: På pletten igen

Smal føring
Mia Knudsen kunne nemlig på en flot kontra bringe hjemmeholdet på 1-0.

Men det var stort set det, værterne havde at byde på. De kom ikke til flere store chancer i løbet af kampen. De havde to hjørnespark, som kunne have givet en chance. Men udeholdet afværgede flot.

Der skulle gå næsten 16 minutter, før gæsterne kom på måltavlen. De kæmpede ellers rigtig fint og trykkede på gennem hele første halvleg. De ville meget gerne vinde kampen. Men maginalerne var ikke på deres side, og bolden ville ikke over målstregen.

Men så opfangede Hannah Stuart en bold, som værterne ikke kunne gøre noget imod. Så stod der 1-1.

Der gik kun tre minutter, før Marienhoffskolen igen kom på tavlen. Denne gang var det Amanda Poulsen, som tog en tur gennem forsvaret og udplacerede hjemmeholdets målvogter. Hun stod ellers en fin kamp taget i betragtning, at hun aldrig før havde spillet forbold. Hun havde derfor aldrig stået på mål.

Gæsterne scorede tre mål og vandt sikkert. Foto: Henrik Meyer
Gæsterne scorede tre mål og vandt sikkert. Foto: Henrik Meyer
 
Sæsonens første målfest

Lukkede og slukkede
Thea Bach ville også være med. Hun trykkede på for at komme igennem hjemmeholdets bagkæde. Men der skulle omkring fire chancer til, før det lykkedes hende at drible gennem og score kampens mest velspillede mål. Thea scorede da også hele fem mål i 19-0-sejren mod Ebeltoft Skole.

Hjemmeholdet forsatte med at spille fodbold, men gæsternes tryk og bedre boldkontrol var en for stor mundfuld. Lige lidt hjalp det, at udeholdet stod på bolden i 45 minutter af kampen. Det gjorde det svært for værterne at komme frem på banen. Marienhoffskolen stod godt og bakkede hinanden op, når de tabte bolden. Så var der altid en spiller, der pressede.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Tirsdalens Skole - Marienhoffskolen, 1-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Caroline Kristoffersen, Tirsdalens Skole
Thea Bach, Marienhoffskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Nikoline Jensen, Tirsdalens Skole

Med en målscore på 39-0 var gæsterne favoritter allerede inden kampen.

- Vi vidste godt, at det ville blive svært. Vi havde faktisk ikke lyst til at gå på banen, men vi mandede os op. Da vi så kom på 1-0, fik vi lidt mere blod på tanden. Men vi var godt klar over, at det ville blive svært, sagde værternes målscorer Mia Knudsen.

Marienhoffskolen er efter sejren videre til 5. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hør fra værternes målscorer fortælle om kampen: