Annonce:
Annonce:

TV: Festfyrværkeri

Begge hold gav gas: Masser af mål fra begge hold, gav en underholdende kamp

De to hold klar til kickoff. (Foto: Glenn Vittrup)
De to hold klar til kickoff. (Foto: Glenn Vittrup)
Annonce:

Kampen mellem drengene fra Skjoldhøjskolen og Skåde Skole blev et vaskeægte festfyrværkeri.

Se kampfakta her.

Se interview med brødrene hårbånd fra Skåde Skole:

Og fyrværkeriet startede tidligt. Efter seks minutter tog dødboldsspecialisten Mads Boesen fra Skåde Skole sig af et hjørnespark. Han sparkede den ind i panden på Andreas Ottosen, der dog brændte sin store chance.

Men fem minutter senere lykkedes det for gæsterne. Noah Widahl fik en stikning i dybden, som han sikkert sparkede i det lange hjørne til 1-0-føring. I de efterfølgende minutter fik Mohamed Iraki to store chancer, som han burde have omsat til mål. Men det lykkedes ikke. Så selvom Skjoldhøjskolen på dette tidspunkt burde have scoret to gange, var de fortsat bagud 1-0.

TV: Sen udligning

Annonce:

Tredje gang er lykkens gang
Andreas Ottosen bragte Skåde-drengene foran med 2-0. Mikkel Kich forsøgte sig fra distancen, men Tim Mikkelsen reddede i målet. Desværre for hjemmeholdet havnede riposten for fødderne af Andreas, som sikkert scorede.

Forinden havde Mads Boesen på et hjørnespark igen fundet Andreas Ottosen, som dog endnu en gang brændte på standardsituationen. Men tredje gang er som bekendt lykkens gang.

Minuttet inden pausefløjt smækkede Mads endnu en gang bolden ind i feltet, hvor Andreas steg til vejrs. Denne gang lykkedes det ham, at få den i nettet. Han scorede sit andet mål og bragte samtidig gæsterne foran med 3-0.

Se målet her:

Målfesten fortsatte
Og der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før der igen var gang i målfesten. Christian Enevoldsen krøllede et flot frispark over keeperen til 4-0.

Annonce:

På trods af scoren på dette tidspunkt, var Sebastian Stitz fra Skjoldhøjskolen en evig trussel på venstrekanten. Midt i anden halvleg tog Andreas Ottosen sig af et direkte frispark. Keeperen havde svært ved at bedømme bolden, gik fejl af skuddet og parerede den på overliggeren. Noah kunne derfor heade bolden i nettet til 5-0.

Minuttet efter lavede hjemmeholdets træner, Christian, en dobbelt indskiftning og det bar straks frugt. Mathias Rou kom ind og indgik i fint pasningsspil foran feltet og lagde bolden i fjerneste hjørne til hjemmeholdets første reducering.

Men Mathias var ikke færdig. Han affyrede kanonen, men keeperen reddede forsøget. Mads Møller samlede riposten op og bankede den ind til endnu en reducering - 5-2. Kort efter fik Skjoldhøj-drengene også et straffespark. Det satte Nikolaj Bøgh sikkert ind til 5-3.

— Det var udelukkende på grund af min dobbelte indskiftning. Og det vil jeg gerne citeres for, råber træner Christian fra sidelinjen.

TV: Ny formation

De tre prisvindere efter kampen. (Foto: Glenn Vittrup)
De tre prisvindere efter kampen. (Foto: Glenn Vittrup)
 

Annonce:

De sidste 10 minutter var ét stort pres. Skåde Skole forsvarede, og målmand Jonas Østergaard, som spillede en strålende kamp, måtte hive den ene feberredning frem efter den anden. Men Skåde Skole modstod presset og trak sig sejrrigt ud af opgøret med slutresultatet 5-3.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: