TV: Fik med Høvlen

Selvsikker anfører: Drengene fra Rønbækskolen satte ikke et skridt forkert i opgøret

Rønbækskolen kunne juble hele ni gange i kampen. Foto: Glenn Dagø-Vittrup
Rønbækskolen kunne juble hele ni gange i kampen. Foto: Glenn Dagø-Vittrup

Samtlige 28 drenge kendte hinanden rigtig godt fra deres klub HOG Hinnerup.

Men udmeldingen fra Haldum-Hinnerups anfører Emil Volquards var noget mere bævrende end Rønbæks ditto Rasmus Høvl. 'Høvlen' var selvsikker og vidste, at Rønbæk ville klaske Haldum-Hinnerup til vægs lige som sidste år.

Emil meldte forsigtigt ud:

- Det bliver formentlig en lige kamp, men vi kommer nok til at vinde til sidst.

Hør fra de anførere her:


Se kampfakta her.

Haldum-Hinnerup var helt koncentrerede inden kampstart. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Haldum-Hinnerup var helt koncentrerede inden kampstart. Foto: Glenn Dagø Vittrup

TV: Rutschebane! 4-4 efter 60 minutter
Fik tæv
Haldum-Hinnerup fik høvl, for efter seks minutter og 57 sekunder var det profilen Rasmus Høvl, som gik til baglinjen og med sin skønne venstre pote lagde bolden højt til bagerste stolpe, hvor Magnus Wilkens sparkede den ind forbi en ellers fantastisk spillende Lucas Johansen i Haldum-Hinnerups mål.

Magnus Wilkens var sit holds bedste. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Magnus Wilkens var sit holds bedste. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Begge hold var kommet til denne anden runde via sejr på 7-0, men inden dette mål og inden halvleg, så det ud til at Emil ville få ret i forudsigelsen om et lige opgør i denne kamp. Haldum-Hinnerup halsede dog konstant efter og var kun ved få lejligheder farlige og dette via indlæg fra højrekanten, hvor Emil huserede. Ellers havde hjemmeholdet et par hjørnespark, men alt blev afværget i Rønbæk-feltet.

To minutter før pausen kom der drama og vild opstandelse i opgøret. Dommeren missede et straffespark til hjemmeholdet og ligeledes et rødt kort. Fløjten forblev tavs.

Spillet fortsatte og i samme sekvens blev bolden clearet af Rønbæks forsvar. Clearingen havnede hos en Haldum-Hinnerup spiller, som i samme bevægelse bevidst eller ubevidst spillede Patrick Hertzum helt fri, eftersom det var ham, der var blevet nedlagt i straffesparksfeltet, men nu ikke var kommet ud af offsiden. Men dommeren må have fået solen i øjnene, for offside blev der ikke dømt, og Patrick fik friløber mod Markus – men brændte denne gyldne mulighed for udligning lige inden pausen.

TV: Kollektivet sejrede

Lukkede og slukkede
Hjemmeholdet ville havde været bedre stillet med en udligning og med Emil på banen, han udgik med skade midt i første halvleg, for det skulle vise sig, at hjemmeholdet leverede en alvorlig gang alibifodbold i hele anden halvleg.

Magnus Wilkens var sit holds bedste. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Magnus Wilkens var sit holds bedste. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Angrebene og målene skyllede ind over hjemmeholdets forsvar og målmand. Det blev til hele 9-0 og dagens spiller Magnus Wilkens med et hattrick var særlig imponerende. Ud fra den præstation i dag med tænding og rivalisering, så spår dagens referent, at Rønbæk kan nå langt i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se eksempelvis dette vilde soloridt af Andreas:

Dette var en ikke mindre end imponerende præstation af drengene fra Rønbækskolen. De har en enorm god kerne centralt på holdet. Jønsson, Høvl, Wilkens, Andreas og krydret med Esron, Ishak og Pihlgaard, så kan Rønbækkerne nå langt. Ud over banens bedste, Magnus Wilkens, scorede Nicolas to gange, Frederik Jønsson scorede to gange, og Andreas samt Magnus Pihlgaard tilføjede også et søm i Haldum-Hinnerup Skolens kiste.