TV: Fiskede efter hattrick

Fornemt: Trods et gult kort noterede Lasse Fisker sig for et hattrick

Hjemmeholdet i fremdrift. En noget uvant situation i en kamp, hvor de mest var i defensiven. Foto: Henrik Meyer
Hjemmeholdet i fremdrift. En noget uvant situation i en kamp, hvor de mest var i defensiven. Foto: Henrik Meyer

Ét af dagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Rønbækskolen og Elsted Skole, og det var Elsted Skole, som trak sig sejrrigt ud af kampen.

Se kampfakta her.

Som en fisk i vand
Der skulle kun gå fire minutter, før gæsternes Lasse Fisker satte bolden i kassen via en flot afslutning, der efterlod hjemmeholdets keeper chanceløs. Men Fisker var langtfra færdig, og fem minutter efter var han på pletten igen, da han bragte gæsterne på 2-0.

Hjemmeholdet fra Rønbækskolen bevarede kampgejsten, men de kunne ikke stille noget op mod Elsted Skole, der ganske enkelt var bedre.

Klar til kamp. Foto: Henrik Meyer
Klar til kamp. Foto: Henrik Meyer

Buldrede videre

Øgede presset
Som halvlegen skred frem, øgede gæsterne presset, og Fairsal Safi fik også udbygget gæsternes føring, da han sparkede bolden i kassen til 3-0. Tre minutter efter var han på pletten igen, da han opsnappede en løs bold i feltet og scorede til 4-0.

Efter seks minutters spil i anden halvleg begik udeholdets Lasse Fisker et professionelt frispark, og det resulterede i et gult kort. Han måtte derfor forlade banen i ti minutter.

Hør Lasse Fisker fortælle om situationen her:

Bedst i blæst

Holdt skansen
Udeholdet holdt dog skansen, selvom de var en mand i undertal, og de fik da også scoret to mål yderligere. Først gjorde Mathias Mortensen det til 5-0, og i mellemtiden var Lasse Fisker kommet tilbage på banen, og han nåede da også at sætte sin tredje scoring ind til stillingen 6-0.

Hjemmeholdet fik imidlertid reduceret til 1-6, men lige lidt hjalp det. Kampen endte således 6-1 til gæsterne fra Elsted Skole, der nu er videre til femte runde i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her skal holdet møde Skovvangskolen, Hammel.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Rønbækskolen - Elsted Skole, 1-6

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Tobias Ansel, Rønbækskolen
Emil Borup, Elsted Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Benjamin Frederiksen, Rønbækskolen