TV: Flot hattrick lukkede kampen

Klare klask: Til slut væltede målene nærmest ind

Emil Toft i fuld firspring. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Emil Toft i fuld firspring. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Fantastisk smuk efterårsdag på kunstgræsbanen på Hammel Stadion. Sol, blå himmel og stor opbakning fra hjemmeholdets skole. De to mandskaber Skovvangskolen og Rismølleskolen bød da også op til en højintens affære, om end det blev en lidt ensidig affære, når ret skal være ret. Hjemmeholdet kom til kampen med en 3-1 sejr i bagagen, mens udeholdet havde vundet 3-0 i deres seneste kamp.

Se kampfakta her.

Se også: Fandt den gyldne opskrift

Frem og tilbage
Kampen bølgede i de første minutter frem og tilbage, hvor hjemmeholdet havde held til at finde plads mellem udeholdets forsvar og midtbane.

Her havde de held med at få etableret nogle fine angreb med godt pasningssspil, masser af bevægelse og få afslutninger. I løbet af de første 10 minutter var de da også ved at bringe sig i front ved den lille arbejdsomme angriber, og makker til profilen Emil toft, Peter John.

Peter Johns afslutninger var dog kun lige ved og næsten. Men det skulle vise sig, at tesen om at have en lille og en stor angriber placeret ved siden af hinanden, holder stik.

For mens Peter John løb og jagtede, var den større Emil Toft den, der løb med al opmærksomheden. Efter 16 minutter fik hjemmeholdet et hjørnespark, som udeholdet dog fik afværget. De benyttede sig af muligheden for en hurtig omstilling, men denne blev hurtigt afværget af hjemmeholdets forsvar, som i det samme lavede en modkontra. Emil Toft, som egentlig var isoleret, fik bolden og afdriblede to forsvarere og udplacerede sikkert Dennis Haslund i udeholdets mål. 1-0 til hjemmeholdet.

Se målet til 1-0 her:

Se også: Fulgte trænerens ordre

Kom til at mangle
Minuttet efter scoringen måtte den store forsvarsprofil Jais Abildgaard lade sig udskifte efter et alvorligt skrub på benskinnen. Benskinnen blev sønderrevet af sparket, og det samme gjaldt Jais' ben.

Jais måtte gå ud med en smadret benskinne og et smadret ben til følge. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Jais måtte gå ud med en smadret benskinne og et smadret ben til følge. Foto: Glenn Dagø Vittrup
 

Jais, som var en sikker sidste skanse i udeholdets forsvar og som i øvrigt også var sit holds topscorer, skulle vise sig at blive savnet. For få minutter efter blev Emil Toft sendt af sted på grænsen af offside. Han gjorde det onde ved udeholdet og scorede stensikkert til 2-0.

Se målet til 2-0:

Minuttet efter scoringen begik Markus Bøgh fra udeholdet en tåbelighed. Markus Bøgh, som var kommet ind som erstatning for Jais, flæskede en modstander midt på hjemmeholdets banehalvdel. Egentlig på et ufarligt sted, men på et graverende tidspunkt lige før pausen, måtte han modtage den gule ost som straf. 10 minutters pause til ham og udeholdet reduceret til 10 mand i 10 minutter.

Se også: TV: 29-0 efter fire kampe

Emil Stabil
Nede med 2-0 og en mand i undertal i de første minutter af anden halvleg var for stor en opgave, for modstanderholdets Emil Toft var mere end stabil. Fire minutter inde i anden halvleg var Emil Toft igen igen igen farlig. Ud af ingenting cementerede han sit hattrick og lukkede definitivt kampen.

Emil var helt suveræn i opgøret. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Emil var helt suveræn i opgøret. Foto: Glenn Dagø Vittrup
 

Nu var der kommet direkte ond stemning på banen, for udeholdet havde følt sig bortdømt i flere seancer, hvilket resulterede i at gæsternes midtbaneprofil Niels Kondrup lod sine frustrationer få frit løb, da han med meget hård kraft begik frispark. Også denne forseelse blev korrekt dømt til gul, så endnu en af udeholdets spillere i skammekrogen. Det eneste positive ved situationen var, at Markus' tidsstraf lige var udløbet, og han var lige kommet på grønsværen igen. Så reducering til 10 mand igen.

Se også: TV: Gult kort blev afgørende

Fortsatte stimen
På det pågældende frispark begået af Niels Kondrup midt på banen, slog en spiller fra hjemmeholdet bolden hårdt ind i feltet, hvor keeper Dennis Haslund kun kunne halvklare. Peter John dukkede op ud af ingenting og udbyggede føringen til 4-0. I samme sekvens brokkede Mads Sinan fra udeholdet sig til et gult kort, og den onde stemning på banen fortsatte.

Med to mand ude holdt hjemmeholdet legestue. Jens Pind gjorde det til 5-0, Emil Toft med sit fjerde mål til 6-0. Da udeholdet blev fuldtallige igen, gjorde hjemmeholdets Jonas Hugo det til 7-0.

Emil Toft scorer sit fjerde mål. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Emil Toft scorer sit fjerde mål. Foto: Glenn Dagø Vittrup
 

Nu havde begge hold indstillet sig på, at kampen var afgjort, men Markus Bøgh sparkede til læderet midt på hjemmeholdets halvdel og smadrede bolden op under overliggeren til reducering til 7-1. Kampens flotteste mål i øvrigt. I kampens overtid kom også Andreas Hyldig på måltavlen til resultatet 8-1.

Man kan herfra konkludere, at Skovvangsskolen med enmandshæren på toppen Emil Toft og den solide defensiv står med en stor chance for at bringe sig tættere på kredsfinalen. I næste runde møder de Auning Skole.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen