TV: Forsvarskrumtappen lukkede 'Kragerne' ned

Ikke til at komme forbi: Kroggårdskolens Mie Jensen styrede defensiven

Mie Jensen stoppede effektivt Kragelund-angriberne (Foto: Henrik Schou)
Mie Jensen stoppede effektivt Kragelund-angriberne (Foto: Henrik Schou)

Forsvarskrumtappen for Kroggårdsskolen, Mie Jensen, ydede en god og solid indsats i kvartfinalen mod Kragelundskolen. Mie bandt forsvaret godt sammen og var forudseende kampen igennem.

Når der var behov, dirigerede hun med mundtlige anvisninger sine forsvarskolleger på plads, så Kragelundsskolen havde svært ved at komme til afslutninger.

TV: 'Plæneklipperen' som Kragedræber

TV: Så gik den ikke længere for 'Kragerne'

Havde trænet straffespark
Sammen med Anna Roccato sørgede Mie Jensen for at bolden effektivt blev sendt ud af forsvarszonen og frem til midtbanen.

- Vi har været socialt sammen og det er det, der bringer os frem til sejren i dag, udtalte Mie Jensen efter kampen.

TV: Se alt video fra Kragelundskolen - Kroggårdskolen

Se alle de fede fotos fra kvartfinalen her

Som oplæg til kampen havde Kroggårdsskolen øvet sig i straffespark, så de kunne være klar til en eventuel straffesparkskonkurrence.

- Vi har en masse unge spillere, der ikke kan det der med nerverne, så det er vigtigt at være på den sikre side, sagde Mie Jensen.

TV: Rystede af nervøsitet til sidst

TV: Trist farvel til veteranen

Sammen med søster Louise Jensen i målet, udgør Mie Jensen en helt central del af fynboernes defensiv (Foto: Henrik Schou)
Sammen med søster Louise Jensen i målet, udgør Mie Jensen en helt central del af fynboernes defensiv (Foto: Henrik Schou)
 

Fanget på omstillinger
Til slut i kampen kom forsvaret hos Kroggårdsskolen til at stå for langt tilbage på banen og det udnyttede Kragelundskolen til at score to mål.

Galleri: Kragelundskolen - Kroggårdskolen

TV: Se karaktererne for Kragelundskolen - Kroggårdskolen

- De fangede os på et af vores ømme punkter i en omstilling, sagde Mie Jensen som hendes kommentar til at Kragelundskolen kom ind i kampen.

I de døende minutter af kampen bevarede Mie Jensen roen, så hun sammen med de øvrige spillere kunne trække sig sejrrigt ud af kampen.

TV: Sofie sled og slæbte

Se interviewet med Mie Jensen: