Annonce:
Annonce:

TV: Fra straffeskurk til hattrickhelt

Tre mål: Han startede med at brænde straffe, men så tog Anders fat

Morten Børup-drengene er klar til næste runde. (Foto: Glenn Vittrup)
Morten Børup-drengene er klar til næste runde. (Foto: Glenn Vittrup)
Annonce:

Kampen mellem Morten Børup Skolen og Selam Friskole, blev spillet i Skanderborg på FC Skanderborgs anlæg. Det startede med en ordentlig skylle. Dommeren ikke dukkede op, så holdleder Ivan Marcussen måtte selv fløjte kampen i gang.

Inden kampen syntes Morten Børup-spillerne det mindede om en landskamp, da modstanderens skole består af 27 forskellige nationaliteter. Men det her var vigtigere end en landskamp.

Lille Liv lavede lir

TV: Tøffe tilbage til rødderne

Dfter den ordentlige skylle ved kampens indledning, var der kun strid vind at forholde sig. Selam Friskole havde strid modvind i første halvleg. Moten Børup-drengene lagde an med det klassiske kampråb: “store patter”. Så var de klar.

Annonce:

Fra skurk til helt
Hjemmeholdet var godt organiseret og havde en stor chance allerede efter to minutters spil. Friskolen skulle kæmpe mod både vind og modstander, men det viste sig, at de var et hold af gode tekniske individualister og de spillede sig frem til deres første store chance efter 11 minutter.

Midt i første halvleg tilkæmpede Magnus Kjædegaard sig til et straffe, da han blev nedlagt i feltet på en friløber. Anders Spee, som også spillede skolefodbold sidste år, gik til bolden og sparkede på stolpen. Men det fik han rettet op på i næste angreb, da han scorede på et indlæg fra højre side. 1-0.

Hård affære

Efter pausen havde Friskolen indstillet sig på, at nu skulle medvinden udnyttes, og kampen skulle vendes. Men Morten Børup ville det anderledes. Allerede efter et minut havde Anders Spee igen en friløber, men brændte. Spillet viste sig hurtigt at være rettet mos Friskole-målet i hele anden halvleg.

Annonce:

Blev også hattrick-helt
Først udbyggede Alexander Bak føringen, da han sparkede den køligt i det fjerneste hjørne ved jorden 10 minutter inde i anden halvleg. Dernæst tog Anders Spee for alvor fat, og han  gjorde det til 3-0. Anders fuldendte sit hattrick til 4-0. og Kasper Kousgaard bankede det sidste søm i kisten efter med fem minutter til slutfløjt til slutstilllingen 5-0.

Der var god opbakning til hjemmeholdet, og man kunne godt se at Morten Børup-drengenes spil bar præg af, at de fleste spillere til dagligt spiller for FC Skanderborgs U16-hold. Det skinnede igennem ved de to lokale helte Peter Tønder og midtbaneklippen Emil Sejrsen.

TV: Stjal sejren til sidst

Selam Friskole havde dog stor ære af kampen og havde en sikker sidste skanse som holdt skolen inde i kampen, Mamoun Azzam. Momoun modtog fairplay-prisen, og Suhayb Ali var kampens store tekniske begavelse med vilde finter og sublim teknik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: