TV: Fysik til forskel

En ordentlig herrefight: Fysikken blev den afgørende faktor i lige match

Det var en lige kamp, men Skanderborg-drengenes fysik blev afgørende. (Foto: Keld Kristensen)
Det var en lige kamp, men Skanderborg-drengenes fysik blev afgørende. (Foto: Keld Kristensen)

Tirsdag tog drengene fra Niels Ebbesen Skolen imod Beder Skoles drenge.

Med en forslidt floskel, men ikke desto mindre rigtigt, fik tilskuerne en rigtig herrefight at se på Højvangen i Skanderborg. Hjemmeholdet sad kampen igennem på Beder Skoles drenge i kraft af en bedre fysik og et klart overtag i alle nærkampe.

Niels Ebbesen Skolen vandt 2-1, men drengene fra Beder bed godt fra sig og kunne med lidt held have skabt en udligning og dermed en afgørelse på straffe.

Se kampfakta her.

Se også: Sofie sikrede sejren

Optimisme inden start
— Vi går hele vejen til finalen, sagde en kæk Mathias Holm fra Beder Skole inden kampen. Det mente han, men havde dog ikke set modstanderne endnu.

Træner Søren Mathiessen fra Beder var noget mere realistisk.

— Vi har kun tre mand tilbage fra sidste års hold, så vi er i en opbygningsfase i år. Vi bliver overmatchet i dag på fysikken, og det må vi erkende. Skanderborg-drengene er bedre til at udnytte kroppen, end vi er. Målet er, at vi næste år kommer noget videre, var de mere beherskede ord fra træneren.

Her sender Tobias Ruby et frispark på overliggeren. (Foto: Keld Kristensen)
Her sender Tobias Ruby et frispark på overliggeren. (Foto: Keld Kristensen)

Se også: En bølgende kamp

Fine takter
Beder-drengene viste rigtig fine takter indimellem, men der skal lægges på i drøjden og i teknikken, så de kan dække bolden bedre af næste år. Det kneb gevaldigt at sætte sig igennem i dagens kamp.

Vinderne fra Skanderborg har et meget homogent hold, hvor alle fylder deres plads ud. Der er gode folk bagude i Casper Rasmussen og Kristian Trolle, mens anfører Rasmus Sørensen og Tobias Ruby dirigerer spillet glimrende fra midten. Så har holdet ikke mindst to lynhurtige kanter i Martin Nguyen og Yoshua Bania, som kan skabe ravage i alle forsvar.

I dag kom målene fra midtbanefolkene, men der vil være flere om buddet næste gang.

Niels Ebbesen vandt 2-1 og møder i næste runde Gammelgaardsskolen.