TV: Gjorde det onde igen

Fortsatte den gode stime: Gæsterne viser gang på gang høj klasse

Det viste sig, at pigerne fra Marienhoffskolen havde spilovertaget, da de gæstede Rønde Skoles piger. Foto: Kent Jensen
Det viste sig, at pigerne fra Marienhoffskolen havde spilovertaget, da de gæstede Rønde Skoles piger. Foto: Kent Jensen

Pigerne fra Rønde Skole var på hjemmebane, da de skulle møde pigerne fra Marienhoffskolen i denne kamp i fjerde runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Værterne havde i deres seneste kamp vundet med 7-1 over Molsskolen. Gæsterne havde i deres seneste kamp vundet 2-0 over Rønde Privatskoles piger. De havde holdt nullet mod deres eget mål i de forrige kampe, så det var spændende at se, om de også kunne gøre det i denne.

Se kampfakta her.

Rønde Skoles Freja og Marienhoffskolens anfører Mathilde er begge store talenter. Foto: Kent Jensen
Rønde Skoles Freja og Marienhoffskolens anfører Mathilde er begge store talenter. Foto: Kent Jensen

Se også: Var overbevist om en sejr

Kom bedst fra start
Det var en lidt anden optakt, end den man var vant til. Der var desværre ikke mødt nogen dommer op til kampen. Men tilfældigvis var en anden udsendt tilstede. Til alt held havde han sin sin dommertaske i bilen, så han trådte straks til og dømte kampen.

Der gik da heller ikke lang tid, før han fløjtede for scoring og pegede mod midten. Det var udeholdets måltyv Emilie Bundgaard, der allerede var på spil. Der var kun gået to minutter, og så stod det 1-0.

Emilie viste usvigelig stor sikkerhed, når målchancerne tilbød sig. I sidste runde fik hun to muligheder, hvor hun scorede på begge mål i kampen. I denne kamp gentog hun mesterværket. To muligheder omsatte den meget målfarlige pige straks til to mål.

Hun scorede også kampens sidste mål til 3-0.

Vi måtte tage afsked med to helt store profiler fra hjemmeholdet. Det var kæmpetalentet Johanne Bloch og topscoreren Freja Nielsen.

De blev begge dækket meget tæt. De to stærke forsvarsspillere hos gæsterne var Mikkeline og anføreren Mathilde. Den kloge taktik fra deres hold var med til, at superangriberen fra værternes hold med ni mål i tre kampe overhovedet ikke kom til scoringsforsøg.

Trænerne fra begge skoler talte godt med hinanden under kampen. Foto: Kent Jensen
Trænerne fra begge skoler talte godt med hinanden under kampen. Foto: Kent Jensen

Se også: TV: Suverænt forsvar sikrede sejren

Styrede fortsat spillet
I pausen kom værternes holdleder med gode råd til pigerne.

- Noget der er rigtig vigtigt, det er at få spillet hinanden. Lad vær med bare at sparke bolden op. Kig efter jeres medspillere, sagde han.

Kampen bød på rigtig flot spil fra begge hold. Den bød på god taktisk forståelse og en god dommerpræstation med tætte og gode dueller i en lige og fair spillet kamp. Til sidst bød den også på en fortjent sejr til udeholdet.

Hjemmeholdet var desværre ramt af flere afbud. Trods den hårde fight og vilje viste specielt Andrea Nielsen, Filippa Laursen og Laura Christensen høj klasse fra første til sidste sekund.

Gæsterne havde kampens bedste spiller og målscorer Emilie Bundgaard. Men midtbanestyrmanden Theresa Thomsen var også stort set over det hele kampen igennem. Så udeholdet var en tand for stærke for hjemmeholdet.

Hør Rønde Skoles pausesnak her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen