TV: Hævnens time

Sidste års nederlag skulle vendes: Det var revanche-tid i kampen

Det var dømt revanche i onsdagens opgør. (Foto: Per Lysdahl)
Det var dømt revanche i onsdagens opgør. (Foto: Per Lysdahl)

Ungdomsskolen Rys drenge tog onsdag imod Stilling Skoles drenge. Sidste år mødte de hold også hinanden og dengang endte det 4-3 til Stilling Skole. Så hævnens time var kommet.

Arbejdsraseriet herskede

Der var ganske få gengangere fra sidste år på holdene, så trænerne fra begge hold var derfor meget spændte på, hvad deres 'nye' hold kunne præstere.

Nervøs start
Kampen startede nervøst fra begge sider, men det var hjemmeholdet, som først fik hold på nerverne. I det 11. minut faldt så kampens eneste mål. Banens bedste spiller, Jimmy Tran, fandt anfører Frederik Lauridsen i dybden. Efter et par smarte træk, hamrede han bolden i nettet. 1-0 til hjemmeholdet.

TV: Seje Simge vogtede buret mod drengene

Nu skulle man tro, at denne gode start på kampen ville blive omsat til dominans af hjemmeholdet. Her ville Stilling drengene det anderledes, og stille og roligt fik de arbejdet sig ind i kampen.

Jævnbyrdig kamp
Resten af kampen blev en meget jævnbyrdig affære. Slaget stod på midtbanen, hvor Ungdomsskolens Jimmy Tran og Hilal Omer stod overfor udeholdets midtbane, anført af Nicolaj Kirkegaard og Malta Madsen. Den kamp endte 0-0. Anden halvleg var endnu mere jævnbyrdig end første.

De åbne målchancer var en mangelvare. Det blev ved lige ved og næsten. Begge målmænd kunne tage fra kontoret uden de helt store anstrengelser. Da det er mål, der afgør fodboldkampe, fik Ungdomsskolen fik adgang til anden runde og fik sin revanche. De er videre med en sejr på 1-0.