TV: Hattrick-helt slog til

Afgørende: Midtbaneslider gjorde det af med værterne

Med sine tre scoringer blev Mathias Carlsen kampafgørende. Foto: GDV
Med sine tre scoringer blev Mathias Carlsen kampafgørende. Foto: GDV

Onsdagens kamp i Rask Mølle mellem Rask Mølle Skole og Brædstrup Skole startede i et heftigt tempo. Det virkede som om, at spillerne var overtændte, for der blev virkelig skraldet igennem i duellerne. Se kampfakta her.

Tvivlsom scoring
Kampen bølgede frem og tilbage, og efter fire minutter fik hjemmeholdet den første store mulighed, men den blev misbrugt. I det efterfølgende angreb blev banens bedste Mathias Carlsen sendt afsted i en dyb stikning og med den tvivlsomme del af overarmen får han med sig og er pludselig alene med Rask Mølle-keeper Magnus Nybo, som blev køligt udplaceret. Gæsterne var nu på 0-1.

Carlsen fortsatte sit raid i første halvleg, og et kvarter efter omsatte han lige så køligt et straffe til stillingen 0-2. Scoringen faldt i en overtalsperiode da en af hjemmeholdet spillere blev udvist.

Se Carlsens straffesparksscoring:

Se også: Sensationen udeblev

Gule kort blev afgørende
Det skulle vise sig, at de gule kort blev afgørende for kampen, for i første halvleg blev værterne ramt af et gult kort og fik en scoring i mod sig, men i anden halvleg var det Brædstrup, som måtte kæmpe med hele to udvisninger.

Hjemmeholdet sad totalt på anden halvleg og manglede kun at udplacere Frederik Kehlet i målet, før de kunne lade sig hylde foran hele Rask Mølle Skolen, men Kehlet hev den ene store redning frem foran den anden.

Flot præstation af den meget kommunikative keeper i udeholdets mål. Han måtte dog se sig passeret to gange, og spændingen var ligeså intakt som i indledningen.

Se også: TV: Højde og drøjde til forskel

Svipser
Ved 2-2 og med tre minutter tilbage af opgøret sparkede Liam Janning en høj lang bold i Rask Mølle Skolens felt, hvor målmanden fuldstændigt fejlvurderede afstanden, og ud af ingenting fik den kliniske Carlsen hovedet på, og bolden strøg mod mål, hvor en forsvarsspiller fra hjemmeholdet kun tilnærmelsesvist kunne nå bolden, som røg i nettet. 2-3, og Carlsen blev hattrick-helt og matchvinder.

Brædstrup Skole holdt stand de resterende minutter af kampen og kunne ved dommerens slutfløjt løfte armene i sejrsrus.