TV: Helten i målet

Spilovertag ikke afgørende: I en kamp domineret af hjemmeholdet, tog udeholdets målmand fat

Signe Schmidt blev Blicher-holdets helt store helt med fire redninger i straffesparks-konkurrencen. (Foto: Lars Pedersen)
Signe Schmidt blev Blicher-holdets helt store helt med fire redninger i straffesparks-konkurrencen. (Foto: Lars Pedersen)

Pigerne fra Korshøjskolen tog imod Blicherskolens piger.

Den ordinære kamp endte med 1-1 efter at Korshøj havde været meget dominerende. Boldbesiddelsen i procent var 80-20 i Korshøjs favør, men målene udeblev, og Blichers målmand Signe Schmidt stod en fremragende kamp imellem stængerne.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Super-Schou

Blicher-holdet stod langt tilbage på banen. (Foto: Lars Pedersen)
Blicher-holdet stod langt tilbage på banen. (Foto: Lars Pedersen)
 

Ung målscorer
Korshøj havde kampens første målscorer Nicoline Øxenholt, der kun går i 6. klasse, men viste sit store fodboldtalent og bliver spændende at følge på Korshøjs hold de næste par år. Holdets helt store profil var Maria Kristiansen, der sled og slæbte på midtbanen, havde flere gode skudforsøg, men Signe tog dem alle.

Korshøjs målmand Nanna Andersen havde ikke det helt store at lave i kampen. I straffesparks-konkurrencen reddede hun ikke mindre end tre spark, men Signe i Blicher-målet klarede et mere.

Kampen foregik i et pænt højt tempo, men Blicher havde Jeanette Kristensen som bagerste mand, der sparkede bolden væk, hver gang der var optræk til noget farligt. Hun sparkede den ikke kun lidt væk, nej bolden blev høvlet op på Korshøjs banehalvdel, der så igen kunne starte opbygning af endnu et angreb.

Comeback i anden halvleg
Blicher, der var bagud med 1-0 ved pausen, scorede tidligt i anden halvleg. Et flot mål scoret af Mia Vestergaard, der spillede 1-2 med holdets tredje gode spiller Camilla Cramer.

Flere elever fra Korshøj var mødt op til kampen. Inden da havde de gået de fire kilometer fra skolen til Albæk stadion, hvor kampen blev afviklet.

Kampen endte i en dramatisk afgørelse på straffe med en sejr til Blicher-holdet.