TV: Højt tempo gav pote

Lagde godt fra land: Ryomgård satte kurs mod sejren fra start af

Der var mange store chancer i opgøret. Foto: Mirza Barakovic
Der var mange store chancer i opgøret. Foto: Mirza Barakovic

Dagens opgør stod imellem hjemmeholdet fra Ådalsskolen og Ryomgård Realskole, der blev afviklet på en god bane og dejlig solskinsdag på Ådalsskolens anlæg.

Udeholdet fra Ryomgård Realskole havde store forventninger til dagens kamp, og de håbede på, at de ville vinde opgøret.

- Jeg forventer en god kamp med højt tempo, og jeg håber på, at vi vinder. Vores hold er okay solidt med gode spillere på flere forskellige positioner, udtalte Carl Dybbel inden kampstart.

Hør Carl Dybbel udtale sig om kampen her:

Se kampfakta her.

TV: Kampen vendte på hovedet

Startede lige
Kampen var fløjtet i gang i fine omgivelser med masse af tilskuere rundt omkring banen, og solen bragede igennem.

Holdene var meget lige i kampens indledning med små chancer hist og pist, men intet der førte til målet. Det kom der til gengæld efter fire og et halvt minuts spil på mål af anføreren Carl Dybbel fra udeholdet Ryomgård, og 0-1 stod der lige pludselig.

Så blev der igen lidt småspil på midtbanen og ingen chancer til nogen af holdene indtil da.

Fin teknik. Foto: Mirza Barakovic
Fin teknik. Foto: Mirza Barakovic

Vi havde lige rundet det 10. minut, og så kom drømmehugget af den yngste spiller Marius Mikkelsen, som går i 7. klasse til dagligt. Han firsttimede bolden perfekt og lige under overliggeren gik den i mål uden chance for keeperen Christophe Paris i Ådalsskolens mål, og 0-2 stod der.

Ådal-holdet gav ikke op. De kom mere og mere med i kampen og kom frem til en del chancer, desværre for dem ingen mål til følge. Vi skulle helt frem til sidst i halvlegen, før der skete noget igen. Det var udeholdet, der var på spil endnu en gang. Denne gang var det Malte Jørgensen, der tog en flot solotur helt nede fra forsvaret for derefter at putte den i kassen til 0-3. Det var det sidste, der skete i første halvleg.

Hør pausesnakken fra Ådalsskolen her:

TV: Fire hattrick i én kamp

Lukkede opgøret
Anden halvleg startede med, at det bølgede frem og tilbage. Hjemmeholdet kom stadig til chancer.

De var bare uskarpe i dagens kamp. De havde også et skud på overliggeren, som desværre ikke førte til mål. Men efter 37 minutters spil kom Christian Griffel godt igennem på højre kant og afdriblede nogle forsvarsspillere for derefter scoret et flot mål og 0-4 til udeholdet fra Ryomgård Realskole.

Hjemmeholdet gav ikke op. De blev ved med at presse på for et reduceringsmål. Det betalte sig også efter 51 minutters spil på et flot mål, at Kasper Iversen som kom godt igennem modstanderens forsvar. Med et flot hug kom bolden ind bag keeperen Lucas Brouer i målet. Sikke et jubelbrøl, der lød på tilskuerpladserne efter reduceringsmålet til 1-4. De troede på, at de kunne score flere mål.

Efter målet pressede de Ryomgård Realskole helt i bund, spillede bolden flot rundt omkring deres felt, men ikke noget der førte til store chancer. Til gengæld scorede Magnus Hammer i den anden ende og sluttede dagens kamp 1-5 til udeholdet fra Ryomgård Realskole.

De tre glade prisvindere. Foto: Mirza Barakovic
De tre glade prisvindere. Foto: Mirza Barakovic