TV: Hurtig basse

11 sekunder var nok: Drengene fra udeholdet kom hurtigt ud af starthullerne

Drengene gik til stålet i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)
Drengene gik til stålet i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)

Opgøret stod imellem Højboskolen og Vestervangsskolen.

11 sekunder. Så hurtigt gik det, før kuglen lå i kassen bag ved Nicolai Skibby i Højboskolens mål. Bolden blev givet op, og Magnus Bødker blev sendt afsted på højrekanten, afdriblede backen og trækkede ind i feltet. Han sparkede fladt mod fjerneste og ramte uheldigt stolpen. Bolden sprang i spil i feltet igen, og Vestervangsskolens angriber Mick Steffensen opfangede den løse bold og sparkede den ubesværet i kassen til 0-1.

TV: Tæt opgør

Kampens indledning skulle vise sig at blive en smule bølgende trods den hurtige scoring.

Thomas Dragekilde fra Højboskolen forsøgte at sætte sine holdkammerater op med godt overblik og super pasninger i dybden, men de blev ikke for alvor farlige, for Vestervangsskolen nåede akkurat hjem på pladserne og forhindrede afslutning.

Se kampfakta her.

TV: Når 'Dragen' kilder

Der var mange flotte detaljer i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)
Der var mange flotte detaljer i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)
 

Udeholdet tog fat
De fysiske overlegne drenge fra Vestervang fik stille og roligt kæmpet sig til overtaget på midtbanen med konstant dirigerende Mads Gaardsøe og motoren Emil Stunic. Vestervangsskolen stiller i år udelukkende med spillere fra 9. klasse, og det kunne ses. Foruden fysikken var de også klogere og hurtigere på og med bolden.

Efter 18 minuttede headede Mads Gaardsøe et hjørnespark på overliggeren, men Højboskolen fik afværget i denne situation.

Det var som om Vestervangsskolens gameplan, med at spille over kanter, var en succes, for de var noget hurtigere og gennembruddene gennem Højboskolens backs en konstant trussel.

Med den noget smalle føring ved halvleg var kampen stadig åben og træner fra Højboskolen Ulf, udtalte:

— Jeg stoler på offensiven.

Med 14 mål i de første to kampe, så lå det i luften, at Højboskolen nok skulle få scoret.

Flere mål i vente
Men efter et minut og 40 sekunder fik Vestervang tilkæmpet sig et frispark i højre side og Adam Rønn, Vestervangsskolens topscorer, tog sig kærligt af dette. Han slog et giftigt indlæg ind i boksen, hvor det viste sig, at Nicolai Skibby havde fået de forkerte handsker på til anden halvlegs start.

Han tabte indlægget ind over stregen og med endnu et hurtigt mål imod sig, så det for alvor sort ud for hjemmeholdet. 0-2 og sæsonens 3. fuldtræffer for Adam Rønn, som jo er forsvarspiller.

Højboskolen formåede ikke at dæmme op for Vestervangsskolens offensiv. Mads Gaardsøe satte hele tiden angreb i gang fra sin position inde centralt. Kasper Ditlevsen var noget hurtigere end sin direkte modstander på kanten, så dermed var det blev det en ulige anden halvleg. Chancerne var kæmpe store, og til sidst fik Mick Steffensen lagt det sidste mål ind bag en sagesløs Nicolaj Skibby til slutresultatet 0-3.

De tre glade prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)
De tre glade prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)