TV: Hurtig kasse startede løjerne

Mål på stribe: Pigerne fra Rønde så sig ikke tilbage efter det første mål

Der kom hurtigt hul på bylden i opgøret. Foto: Mirza Barakovic
Der kom hurtigt hul på bylden i opgøret. Foto: Mirza Barakovic

Dagens opgør stod imellem hjemmeholdet fra Rønde Skole og Syddjurs Friskole, der blev afviklet på en dejlig solskinsdag ved Rønde Idrætscenter.

Se kampfakta her.

TV: Vekslende affære afgjort til slut

Det er første gang, at udeholdet fra Syddjurs Friskole er med i Ekstra Bladet Skolefodbold, og ambitionerne var høje for dagens kamp, de glædede sig.

- Vi ser allermest frem til at vinde dagens kamp og have det sjovt, men vi forventer dog ikke helt at komme langt i turneringen, udtalte Laura Bach, Emilie Andersen og Marie Kjærgaard inden kampen.

Hør fra pigerne her:

Hurtigt i gang
Kampen var knap nok fløjtet i gang af kampens dommer, før vi havde fået målet til 1-0 allerede efter halv minut spil. Dagens første mål blev scoret af Cecilie Lynnerup. Rønde Skole kom også planmæssigt foran 2-0 på mål Sarah Byrialsen efter ca. fem minutters spil. Efter 13 minutters spil så var der mål igen. 3-0. Målet blev scoret af Alberte Piil.

Bolden måtte gives op et par gange. Foto: Mirza Barakovic
Bolden måtte gives op et par gange. Foto: Mirza Barakovic

Midtvejs i første halvleg havde Rønde Skole domineret totalt, og de kom også både foran 4-0 og 5-0. Begge mål blev scoret af igen af Sarah Byrialsen, hun var her, der og alle vegne.

Det blev også til 6-0, 7-0 og 8-0 inden halvleg. 6-0 blev scoret af Simone Torstensen af to omgange, da Anna Gammelhold fik lappen på i første omgang i Syddjurs Friskoles mål. Målet til 7-0 blev scoret af Cecilie Lynnerup, og 8-0 blev scoret af Sine Hornbek.

TV: Lækkert mål trods røde ører

Anden halvleg
Målet til 9-0 blev scoret af Signe Sørensen efter 34 minutters spil.

Målet til 10-0 blev scoret af Sine Hornbek efter 37 minutters spil.

Målet til 11-0 blev scoret af Signe Sørensen efter 38 minutters spil.

Målet til 12-0 blev scoret af Sarah Byrialsen efter 49 minutters spil.

Målet til 13-0 blev scoret af Johanne Bloch efter 50 minutters spil.

Målet til 14-0 blev scoret af Signe Sørensen efter 55 minutters spil.

Målet til 15-0 blev scoret af Sarah Byrialsen efter 57 minutters spil.

Målet til 16-0 blev scoret af Alberte Piil efter 58 minutters spil.

Målet til 17-0 blev scoret af Freja Vinther Nielsen efter 59 minutters spil.

Der var klasse forskel mellem de to hold. Syddjurs Friskole havde ikke særlig meget at byde på, selvom de virkelig kæmpede. Det var klart fordi, at de ikke har særlig mange fodboldspillere på holdet, som spiller fodbold til dagligt, kontra Rønde Skole, hvor de fleste piger spiller på Mesterrække holdet i Rønde. Det var svært at vælge kampens spiller for hjemmeholdet, da der var mange om buddet, men det blev i sidste ende Cecilie Lynnerup der løb med titlen, mens det var Inger Margrethe Povlsen der løb med Fairplay og Ida Jans med fidusen til udeholdet fra Syddjurs Friskole.