TV: Hurtige mål afgjorde sagen

To basser var nok: Udeholdet skulle ikke bruge mange minutter på at afgøre kampen

Anton Søjberg scorede det første mål for Laursens Real. Foto: Kurt Nedergaard
Anton Søjberg scorede det første mål for Laursens Real. Foto: Kurt Nedergaard

Frederiksbjerg Skole havde misforstået, at de skulle finde dommer til kampen, så der var ingen mødt. Holdene blev så enige om, at Kasper Hjørngaard fra Frederiksbjerg Skole skulle dømme første halvleg og Søren Hyldegaard fra Laursens Real anden halvleg. Det klarede de begge super godt uden problemer. Ros til begge holds drenge, der viste fair play og ikke brokkede sig over kendelserne.

De to udnævnte dommere. Foto: Kurt Nedergaard.
De to udnævnte dommere. Foto: Kurt Nedergaard.

Se kampfakta her.

TV: Otte mål og helt lige

Drømmestart
Efter godt et minuts spil modtog Laursens Reals Anton Søjberg bolden ude i højre side, med et følt lop sendte han bolden over målmanden og ind i nettet via stolpen til 0-1. Et par minutter senere øgede Valdemar Kønig til 0-2, en virkelig god start for udeholdet Laursens Real.

Frederiksbjerg-drengene kom sig hurtigt over chokstarten og fik sig kæmpet tilbage i kampen. Midt i halvlegen havde Frederiksbjergs Rasmus Krogh et forsøg, der røg over mål. Han var tæt på endnu engang uden bolden kom i nettet. Også holdets lille tekniker Tobias Teglgaard havde et god skud ude fra venstre side uden, det gav bonus.

Frederiksbjerg beholdt overtaget, og inden pausen fik de noget ud af anstrengelserne. Kasper Taudahl spillede bolden ind til Emil Mahrt, der med en følt venstre fod reducerede til 1-2.

TV: Smal sejr hevet hjem

Tro på det
- Tro på det, lød det fra lærer Jacob Kærgaard Jensen Frederiksbjerg i pausen.

Hør pausesnakken her:

Begge hold troede på det og kom ud med gejst og vilje. Der blev kæmpet om enhver bold. Anden halvlegs første store chance havde Laursens Reals Anton Søjberg. Fra midten af banen tog han sig en solotur, men Frederiksbjergs målmand Andreas Baunsgaard kom godt ud i fødderne og fik afværget. Dette gentog han kort efter og reddede endnu et forsøg.

Kampens store spiller Anton Søjberg viste igen sublim sparketeknik, da han med en følt kattepote spark sendte bolden på stolpen.

Frederiksbjerg sendte en mand mere frem i angreb for at fremtvinge en udligning, de kæmpede bravt for det, men det lykkedes ikke, selvom de var tæt på flere gange.

Hos Frederiksbjerg ros til Andreas Baunsgaard for en flot kamp mellem stængerne. I forsvaret var Simon Kjær Hansen stærkt spillende sammen med Yoonis Mohamed. På midtbanen gode præstationer af Tobias Teglgaard og Rasmus Krogh og i angrebet arbejdede Christian Viggo godt.

Det slagne Frederiksbjerg-mandskab. Foto: Kurt Nedergaard
Det slagne Frederiksbjerg-mandskab. Foto: Kurt Nedergaard

Hos Laursens Real, der har stolte traditioner i turneringen, var Rasmus Oksner, Valdemar Kønig og Christian Madsen iøjefaldende. Og selvfølgelig ros til Anton Søjberg, der er fysisk stærk, dribler godt og har en vidunderlig sparketeknik. Det bliver spændende at følge ham og holdet videre i turneringen.

Hør Anton fortælle om kampen her: