TV: 'Hvide Mamba' slog til

Huggede den ind: Der var spænding til det sidste i nervepirrende dyst

Laursens Realskole løb med sejren efter en tæt affære. Foto: Mirza Barakovic
Laursens Realskole løb med sejren efter en tæt affære. Foto: Mirza Barakovic

På en dejlig varm sensommerdag blev kampen mellem Forældreskolen og Laursens Realskole afviklet på en god bane ved ASAs baner i centrum af smilets by, Århus.

Se kampfakta her.

TV: Kæmpestort hestegrin

Havde revanche til gode
Forældreskolen mødte frem til kampen med en forventning om, at de skal revanchere sig fra sidste års nederlag til samme skole på 8-0.

- Vi har en klar forventning om, at vi slår Laursens i år, udtalte Valdemar Lundberg, playmakeren for Forældreskolen, da også inden kampen.

Hør Valdemar fortælle inden dagens opgør:

De har noget at leve op til og var klar fra kampens start.

Spillet bølgede frem og tilbage. Der var intensitet på midtbanen og kamp om at vinde hver duel. Nervøsiteten sad ude på tøjet på samtlige spillere i frygt om at ikke få et mål imod sig, så det blev en chancefattig første halvleg. Selvom begge hold forsøgte ihærdigt i at nogle dybe stikninger til begge holdets angribere.

Taktikken blev justeret i pausen. Foto: Mirza Barakovic
Taktikken blev justeret i pausen. Foto: Mirza Barakovic

TV: Spillede sig forbi skjoldet
Forløsningen kom efter pausen
Anden halvleg startede, som første sluttede med kamp om midtbanen. Men stille og roligt begyndte Forældreskolen at vise tænder og begyndte at skabe den ene chance efter den anden. De havde omkring midt i anden halvleg overtaget fuldstændig spillet og var dominerende i alle spillets aspekter.

Forløsningen kom også efter ca. 20 minutter. Spil i anden halvleg efter en dødbold, hvor Mads Hedemann fra Forældreskolen kom højest på bolden og headede den ind i mål efter, målmanden var på skovtur.

Mads Hedemann scorer her til 1-0. Foto: Mirza Barakovic.
Mads Hedemann scorer her til 1-0. Foto: Mirza Barakovic.

Afgørelsen faldt i de sidste 10 minutter
Bedst som man troede, at alt var afgjort med 10 minuter igen, så slog Laursen-holdet til to minutter efter målet til 1-0. Holdets store profil Anton 'Hvide Mamba' Søjberg kom godt igennem Forældreskolens forsvar og med et tørt hug, kom den forbi Oscar Knudsen i målet og udlignede til 1-1.

Det blev igen kampen om midtbanen, og det så ud til, at begge hold var tilfredse med 1-1, indtil fire min før tid hvor der skulle en målmandsdrop fra Oscar Knudsen til at sende udeholdet på sejrkurs igennem et skud fra distancen fra Valdemar Kønig. Så var kampen afgjort selvom, at Forældreskolen skabte op med nogle gode chancer i slutfasen, men desværre ingen mål til følge.

Der var ellers fint opbakning fra hjemmeholdets elever.

De levede sig ind i rollen som entusiastiske fodboldfans

Laursens Realskole skal i næste kamp møde Frederiksbjerg Skole.

Hør 'Hvide Mamba' fortælle om årets målsætning: