TV: Ingen Løsning: Så stjerner i målshow

Lokalderby: Stjernevejskolens piger var ikke specielt gæstfrie på hjemmebane

En af kampens bedste - Mathilde Gaarn fra Stjernevejskolen.
En af kampens bedste - Mathilde Gaarn fra Stjernevejskolen.

I hvert fald ikke på selve græsset. De sendte nemlig Løsning Skole hjem med et nederlag på 21-0.

Spiller i klub sammen
Det var også Hedensted IF's U16-piger, som Løsning skulle op mod. Næsten hele hjemmeholdet spiller til daglig i den lokale klub, og derudover var 12 af spillerne på holdet igengangere fra det hold i sidste sæson, som nåede kreds-semi'en.

Det var hårde odds for gæsterne.

Se kampfakta her

Stjernevejens træner Jesper havde dog også en god mavefornemmelse før kampen.

- Pigerne er godt sammenspillet og gode veninder, så jeg håber, vi kan følge op på successen fra sidste år, lød det inden kampen.

Og første skridt er i hvert fald taget. Det blev kattens leg med musen. Allerede efter syv minutter stod det 3-0. Der var åbent hus hos gæsterne, og det udnyttede hjemmeholdet. Gang på gang kombinerede de sig udenom modstanderne, og gæsternes målmand Amalie Boutrup var prisgivet gang på gang.  Hjemmeholdets spillere stod i kø for at afslutte, og bredden på holdet understreges af, at de 21 mål blev fordelt på 10 spillere.

TV: Fire hattrick i én kamp

Pausestilling 9-0.

Se Løsnings pausesnak:


Skulle finde en løsning
Efter pausen blev det endnu værre for Løsning Skole, og på et tidspunkt var holdet på vej i opløsning. Spillerne begyndte af diskutere indbyrdes, hvilket førte til, at holdets træner Rasmus sendte denne salut i hovedet på pigerne.

- Er vi klar? Vis nu noget energi!

TV: Hurtige mål afgjorde sagen

Pigerne fik sig samlet op igen og kæmpede videre, men det var en umulig opgave. Løsning Skole forsøgte sig med en målmandsudskiftning, da en af holdets bedste Laura Susanne Madsen forsøgte sig i målet, men Stjernevejen var bare for gode. De fortsatte ufortrødent deres bombardement af gæsternes mål, og ved slutfløjt stod der 21-0 på måltavlen.

TV: Højt tempo gav pote

Mathilde med målene
Én af kampens store profiler var hjemmeholdets Mathilde Gaarn, som også var en af de toneangivende spillere sidste sæson.

- I dag var det lidt for let, men der kommer senere modstand. Jeg plejer at score mål (sidste sæson blev det til fem af slagsen), og jeg har et mål om at gøre det bedre i år, lød det fra den dygtige tekniker, som modtog fidusbamsen for sin indsats.

Hun er i hvert fald godt på vej med sine tre mål mod Løsning.

TV: Kampen vendte på hovedet

Se et af dem her: