TV: Ingen revanche i år

Samme resultat: Skødstrup Skole vandt igen over Virupskolen

Sarah Bach spillede fantastisk. Foto: Gunnar Bjerglund
Sarah Bach spillede fantastisk. Foto: Gunnar Bjerglund

Pigekampen mellem Skødstrup Skole og Virupskolen var et lokalopgør og samtidigt revanche-opgør. Sidste år vandt Skødstrup-pigerne nemlig den dyst 1-0.

Se kampfakta her

Glædede sig
Kampen blev i år afviklet på banen ved Skødstrup Skole og pigerne fra Virupskolen mødte frem med selvtilliden i orden.

- Jeg forventer, at vi alle vil gøre vores bedste og stå sammen som hold, udtalte Andrea Kjær-Hansen fra Virupskolen inden kampen.


Skødstrup Skoles anfører havde en anden opfattelse inden de 60 minutter.

- Jeg forventer, at vi slår dem igen i år. Vi har et godt hold, så det skal vi nok klare, var Melani Pedersens spådom inden kampen.

TV: Dagens helt med hattrick

Nervøs start
Kampen begyndte lidt nervøst for begge hold. Det var som om, holdene lige skulle se hinanden an. Skødstrup havde valgt en meget defensiv opstilling med Melani Pedersen liggende meget langt tilbage som eneste person i forsvaret.

Skødstrup spillede bolden ud på kanterne i angrebet, men det var som om, den sidste gode aflevering manglede.

Virupskolen havde Luna Andersen liggende helt i front klar til at tage nogle dybdeløb forbi Skødstrup Skoles forsvar. Disse løb blev ofte bremset af den defensive forsvarsformation med dirigenten Melani Pedersen som en effektiv bremseklods.

TV: Keeper blev altafgørende

Der kom målet
Mod halvlegens slutning lykkedes det på højrekanten for Sille Enggaard at bryde igennem Virupskolens forsvar og få bolden sendt på tværs i feltet, hvor dagens spiller fra Skødstrup Skole, Sarah Bach, dukkede op og resolut sendte bolden i mål til en føring på 1-0 til Skødstrup Skole.

Senere var det Malue Nedergaard, der igen på en tværaflevering fra kanten af feltet stod fri inde foran Virupskolens mål, og i to forsøg blev bolden sendt over målstregen.

Virup med kampråb i pausen:


Revanchen udeblev
I pausen ændrede Virupskolen deres opstilling på banen i et forsøg på at komme ind i kampen med fornyet gejst.

To minutter inde i anden alvleg var Sarah Bach igen på spil. I et fremløb blev hun stoppet af to forsvarsspillere fra Virupskolen i deres straffesparksfelt med det resultat, at der blev dømt straffespark.

TV: Søvn i øjnene - vågnede efter scoring

Da straffesparket blev begået imod Sarah, ville hun ikke selv skyde, men overlod det til Anna Dahl, der sikkert scorede til 3-0.

Her sender Anna bolden i mål:


Virupskolen forsøgte at komme ind i kampen og få vendt billedet. Det lykkedes dog ikke for Virupskolen at omsætte deres chancer i mål. Revanchen for sidste års nederlag udeblev.

Hør interview med Sarah: