TV: Karlas kabale gik ikke op

Var sit holds bedste: Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at snuppe sejren

Karla Bausager (tv.) spillede en flot kamp. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Karla Bausager (tv.) spillede en flot kamp. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Der var dømt lokalbrag ved Århusbugtens udmunding: Sølystskolen tog imod Strandskolen.

Sølystskolen tog gerne favoritværdigheden på deres skuldre, også selvom de manglede holdets store profil, Michelle Johansen, som var syg til dagens brag. Men Dorthe Reimer og Nanna Guld samt Maria Winther var enige om, at dette brag nok skulle ende ud i en hjemmesejr.

Hør blot pigerne her:

Se kampfakta her.

TV: Gik forrest fra første fløjt

Gik forrest
Hjemmeholdets bedste spiller, Karla Bausager, bakkede op om den holdning fra holdets profiler, for der gik ikke mere end tre minutter, før hun havde slidt og slæbt sig fri af Strandskolens bagkæde, og hugget bolden ind under overliggeren til 1-0. Karla er holdets store stjerne og spiller til dagligt i en sammenslutning af de bedste U16 piger fra HEI, Skødstrup og Skovbakken. Hun går endda kun i 7., så det tegner lovende for Sølystskolen, hvis de kan blive ved med at trække på hendes bold ekvilibristiske færdigheder.

Karla i action. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Karla i action. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Pink ladies/panthers
Strandskolen stillede op i skrigende lyserøde kampuniformer – det så virkeligt professionelt ud. De Pink piger gav dog ikke op, efter udeholdets hurtige føring for efter 12 minutter havnede bolden 30 meter fra mål, og Ellen huggede til læderet, og bolden strøg flot henover hjemmeholdes keeper Ida Marie Ravn. 1-1. 
Ellen klapper træneren Louise i hænderne efter hendes første mål til 1-1. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Ellen klapper træneren Louise i hænderne efter hendes første mål til 1-1. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Strandskolen satte sig nu på opgøret, og selvom anfører Louise måtte udgå med blodtud, kæmpede Strandskolen sig videre ind i opgøret. Efter 20 minutters spil blev et forsøg på clearing af Lea Jensen, markspiller på hjemmeholdet, ramt så forkert, at den kyssede indersiden af egen stolpe og trillede ind over stregen. Uheldige Lea havde nu bragt sit eget hold bagud med 1-2.

Revanchen kom ikke

Favoritten i knæ
Trods favoritværdigheden forsvandt hjemmeholdet ud af kampen, og dette må siges, at være Strandskolens fortjeneste. Skønt Strandskolens piger var mindre fysiske, stod de dog stærkere og mere solidt i nærkampene.

Dette personificeret ved banens bedste, en virkelig Pink Panther, Emma. Emma spillede forrygende kampen igennem, og på trods af hendes klejne størrelse, overstrålede hun hjemmeholdets kolosser. Emma fik fortjent Fidustrolden.

Det var dog en anden af udeholdets spillere, Desirée, som udbyggede føringen ved at bryde hjemmeholdets opbygningsspil omkring midten. Hun tog et rush op og udplacerede Ida Marie Ravn i Sølystskolens mål. Fantastisk soloridt af Desirée. 1-3, hvilket også var stillingen ved halvleg.

Kabalen faldt til jorden
Inden anden halvlegs start udtalte Karla, at hjemmeholdets recept i anden halvleg var at kæmpe og give alt, hvad de havde i sig.

Hør fra Karla her:

Hun selv var blevet flyttet fra midtbanen, hvor hun havde styret Sølystskolens offensive spil i første halvleg til forsvarets som styrmand i anden halvleg. Dette betød, at udeholdet Strandskolen fik mere end svært ved at spille sig til de store chancer i anden halvleg. Det var første halvlegs uheldige Lea fra Sølystskolen, som kunne bringe spændingen tilbage i kampen. Denne gang i den rigtige ende af banen. Hun reducerede med et hårdt fladt skud ved jorden midt i målet. 2-3.

Dobbelt målscorer
Halvvejs inde i anden halvleg var Ellen på spil igen. Ligesom i første halvleg havde elegante Ellen igen fået færten af en tilfældig bold midt på Sølystskolens banehalvdel. Lige som i første halvleg tog hun chancen og sparkede fladt på mål, denne gang fra ca. 25 meter. Imponerende. Ellen fordoblede sin målscorer. Stillingen var nu 4-2 til Strandskolen.

Fire minutter før tid fik Dorthe Reimer kæmpet sig igennem en flok på tre forsvarsspillere, sparkede dybt i bolden, så den strøg hen over en sagesløs Strandskole-keeper til 3-4. Nu troede man, at hjemmeholdet ville komme med et gevaldigt pres, men spændingen udeblev, og Strandskolen kunne gå sejrsrigt ud af lokalbraget.