Annonce:
Annonce:

TV: Kendte ikke sin besøgstid

Udtur: Blev straffet af modstanderen

Hjemmeholdet kunne efter kampen juble, selvom de nok godt vidste, at sejren var ufortjent. Foto: Per Lysdahl
Hjemmeholdet kunne efter kampen juble, selvom de nok godt vidste, at sejren var ufortjent. Foto: Per Lysdahl
Annonce:

Stensballeskolen tog på hjemmebane imod Rask Mølle Skoles piger i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Det var Stensballeskolens debut i årets turnering, da de har været så heldige at være oversiddere i de to første runder. Gæsterne havde en enkelt kamp med i bagagen. En sejr på 7-0 over Løsning Skole.

Se kampfakta her.

TV: Sendt ud i mørket

Rodet affære
Det blev ikke en fodboldkamp, som vil få plads i historiebøgerne. Usammenhængende og planløst sparkeri midt på banen prægede kampen, selvom det blev en tak bedre, som kampen skred frem.

Når det lykkedes at sætte flere afleveringer sammen, var det som regel gæsterne, der stod for det. Anne Sofie Buchard var med sin energi dynamoen på midtbanen hos gæsterne, og hendes sammenspil med højrekanten Emilie Bjerregarrd satte hjemmeholdets forsvar under et voldsomt pres.

Annonce:

Det blev til flere gode muligheder til gæsterne, men enten var afslutningerne uskarpe, eller også kom forsvarerne i vejen i sidste øjeblik godt anført af midtstopperen Ane-Sophie Agerschou. Den eneste gang i første halvleg hvor hjemmeholdet var farlige og var på besøg i gæsternes målfelt, var midt i halvlegen. Her fik gæsternes Anne Sofie en uheldig rolle.

Under klumpspil blev bolden sparket op på armen af Anne Sofie. Forsætligt eller ikke. Dommeren var ikke i tvivl og dømte straffespark. Det udnyttede hjemmeholdets Alberte Gravesen stensikkert med et skud helt op i trekanten uden chance for Senna Verkade i gæsternes mål.

Gæsterne lagde taktik før opgøret, men de manglede skarphed i kampens hede. Foto: Per Lysdahl
Gæsterne lagde taktik før opgøret, men de manglede skarphed i kampens hede. Foto: Per Lysdahl

TV: Okserne fra Hammel

Skarpheden manglede
Halvlegen sluttede med gode tilbud til gæsterne. Skud på overliggeren og måske halvlegens største mulighed til Paula Askjær, som i helt fri position ikke kunne passere Katrine i hjemmeholdets mål. Pausestillingen var 1-0 til hjemmeholdet, hvilket var noget misvisende efter spil og chancer.

I pausen havde gæsternes træner, Martin, denne kommentar til sine spillere:

- I skal fortsætte, som I er begyndt. Vi har masser af muligheder, men når bolden kommer ind fra kanterne, skal vi være på plads i feltet, lød det fra træneren.

Annonce:

Anden halvleg blev en kopi af første. Gæsterne sad på 70-80 procent af spillet, men offensivt blev man lidt tamme. Ikke mindst fordi igangsætteren Anne Sofie faldt lidt længere tilbage på banen, og herfra skulle hun bringe bolden i spil længere fremme på banen. Man ventede en fortjent udligning, men det var som om, at gæsterne ville have bolden spillet helt ind over stregen, og her gik det som regel galt, da den sidste dribling blev én for mange, og man undlod at åbne spillet på fløjene, som man var så dygtige til i første halvleg.

Hjemmeholdet red stormen af og forsvarede med god fight den spinkle føring. En heldig og efter spil og chancer uforttjent sejr, men i fodbold er det målene, der tæller. Efter blot én kamp er Stensballeskolen klar til fjerde runde imod enten Østerhåbskolen eller Hedensted Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Stensballeskolen - Rask Mølle Skole, 1-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Ane-Sophie Agerschou, Stensballeskolen
Emilie Bjerregaard, Rask Mølle Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Caroline Cramer, Rask Mølle Skole


Se Alberte Gravesens afgørende straffespark her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: