TV: Klasse-keeper var helten

Individualisterne sejrede: Begge hold viste deres værd frem til slutfløjtet

De to hold viste deres værd i dette opgør. Det hele måtte afgøres på straffespark efter den ordinære tid. Foto: Keld Kristensen
De to hold viste deres værd i dette opgør. Det hele måtte afgøres på straffespark efter den ordinære tid. Foto: Keld Kristensen

Drengeholdet fra Skovvangskolen skulle være på hjemmebane, da de skulle møde drengene fra Ellekærskolen, som var på udebane. 

De to skoler spillede en meget intens og medrivende kamp, der holdt spændingen helt til det sidste.

Se kampfakta her.

TV: Afgjort på tre minutter

Lange bolde frem
Fra start så det ud til at blive en særdeles målrig affære. Det holdt stik, for efter tre minutters spil stod det 1-1.

Det første mål blev scoret af hjemmeholdets hyperfarlige Ismael Aboker. Det andet blev scoret af udeholdets Ahmad Aidkarzoun.

Sidstnævnte scorede direkte på hjørnespark hos en ikke helt uskyldig målmand Ali Kaddoura, som til gengæld tog revanche senere.

Begge hold satsede tilsyneladende på at skubbe spillet frem ved konstant at sparke langt med et håb om, at en angriber ville fange bolden og udrette noget på egen hånd. Det flydende positionsspil havde trænge kår kampen igennem.
Årsagen skal sikkert søges i, at begge hold rummede mange teknisk dygtige og driblestærke spillere, som blot i alt for høj grad blev fanget i deres drible-raids.

Man savnede virkelig et par styrmænd, der kunne sætte noget sammenhængende holdspil op. Men gæsternes midtbane Muddi og værternes Ali Govar havde for få medspillere at spille med, når de forsøgte at kreere noget.

Hjemmeholdet dominerede i første halvleg i kraft af spidsangriberen Ismael Aboker, som Morten Bang og Fahad Ahmed i udeholdets forsvar ikke kunne tøjle.

Ismael viste gang på gang sin hurtighed, aggressivitet og driblekunst, men han var alt for meget overladt til sig selv, og så lykkedes det gæsterne at få ham bremset, inden det blev rigtig farligt.

Målmanden og cricketspilleren Jarrad fra Ellekærskolen blev sat på prøve. Foto: Keld Kristensen
Målmanden og cricketspilleren Jarrad fra Ellekærskolen blev sat på prøve. Foto: Keld Kristensen

TV: For sent i gang

Måtte ommøblere
Udeholdet havde ikke den samme power fremme i front. Bagude kneb det at holde Ismael fra fadet. Men en taktisk omrokering efter cirka 20 minutters spil, hvor holdet løb ind i et gult kort, skulle vise sig at være rigtig.

Store og teknisk dygtige Amer Mohamod blev sendt i front, og vigtigere blev Rami El-atir trukket ned i defensiven for at matche Ismael bedre. Det gav pote både i den ene og den anden ende.

Blot ti sekunder før pausen udlignede Amer på et af de talrige lange spark fremad, som han fangede. Herefter udplacerede Ali Kaddoura i værternes mål.

Inden da havde hjemmeholdet udnyttet overtallet med et drømmehug af Ali Govar, som trykkede af fra 25 meter med en fart, der helt kom bag på cricketspilleren Jarrad i gæsternes mål.

Men man savnede stadig mere struktur i spillet hos begge hold. Mål kunne man imidlertid lave alligevel.

Se Ali Govar fra Skovvangskolen score det flotte mål til 2-1 her:


Trak det længste strå

Slog til i slutningen
Anden halvleg forløb på samme måde. Det var stadig lange bolde frem i det uvisse og så et lønligt håb om, at en eller anden kunne udnytte den. Faktisk var den eneste kollektive kommentar hos udeholdet i pausen:

- I skal sparke den bold væk. Bare frem med den, lød det fra træneren.

Resten var op til spillerne selv at finde ud af.

Men det lykkedes endnu engang for gæsterne at bringe store Amer i fri position bag hjemmeholdets forsvarskæde på et langt frispark, der blev taget hurtigt. Det var mens værterne stod og appellerede, for i deres øjne var det en forkert kendelse.

Amer svigtede ikke. 3-2 til gæsterne.

- Tak for sidst, lød det, da hjemmeholdet fik udlignet til 3-3 i kampens absolut døende sekunder.

Ismael Aboker afdriblede igen Fahad Ahmad i venstre side og fandt Mathias Hansen inde foran mål til udligningen.

Der var stor jubel hos værterne, der kun blev overgået, da keeper Ali Kaddoura virkelig steppede op og bragte holdet i næste runde med to klasseredninger.

Straffesparkskonkurrencen var en disciplin, som hjemmeholdet var bedst i, så de vandt 7-5 efter 3-3 i den ordinære kamp.

Se Ellekærskolen brænde det afgørende straffe efterfulgt af Skovvangskolens jubel her: