TV: Knusende sikker sejr

Aldrig i fare: Sejren blev cruiset hjem for Skovbyskolens piger

Skovby-pigernes supportere var klar på lægterne. (Foto: Per Lysdahl)
Skovby-pigernes supportere var klar på lægterne. (Foto: Per Lysdahl)

Søndervangskolen ude efter god fight, men evnerne rakte ikke til sejr over Skovbyskolens piger.

Se fakta om kampen her.

Hvor skal målene komme fra?
Når man på holdkortet alene kan præstere én angriber, og denne oprindelig var tiltænkt en rolle i forsvaret, kan det blive meget svært at score mål. Sådan var det for Søndervangskolens piger fra Hammel i dag til udekampen mod Skovbyskolen. Pigerne fra Hammel kæmpede flot, men det blev en rodet forestilling med vægten lagt på det defensive. Naturligt nok.

Det gik langt hen ad vejen også godt, men hjemmeholdet dominerede, og da Caroline Sørensen i det 11. minut bragte sit hold på 1-0, troede man, at der nu var gået hul på bylden. Men takket været, ikke mindst Søndervangskolens Sofie Hofmann, der gang på gang kom i vejen for hjemmeholdets afslutninger, blev det ved det ene mål inden pausen. Det var ikke et reelt udtryk for chancefordelingen, men Skovbyskolen missede for ofte.

Aldrig rigtig spændende
Trods stillingen 1-0 et stykke ind i anden halvleg, var der reelt aldrig tale om spænding. Man ventede på flere mål fra hjemmeholdet, og de kom så også.

Søndervang taler om hvad de skal stille op i anden halvleg. (Foto: Per Lysdahl)
Søndervang taler om hvad de skal stille op i anden halvleg. (Foto: Per Lysdahl)
 

Tingene blev sat på plads  med to scoringer af Cecilie Sørensen og senere Louise Mortensen, som sluttede med scoringen til 3-0. Søndervangskolen kom bedre med spillemæssigt i anden halvleg, men manglen på deciderede angribere var åbenlys, og store målcancer blev det ikke til.

Se også: Sort uheld

I dag var fight ikke nok for Hammel-pigerne, men de fightede det bedste de kunne, og så kan man ikke forlange mere.

Skovbyskolen er fortjent videre til tredje runde, hvor de skal møde vinderen af kampen mellem Katrinebjergskolen og Kragelundskolen.

1 af 3 Søndervangskolen. (Foto: Per Lysdahl)
2 af 3 Skovbyskolen. (Foto: Per Lysdahl)
3 af 3 Skovby-pigernes supportere var klar på lægterne. (Foto: Per Lysdahl)