TV: Kollektivet sejrede

Dygtige boldspillere: Der blev vist fine takter under den bagende sol

Rathlous piger var helt suveræne. Foto: Jørgen Christensen
Rathlous piger var helt suveræne. Foto: Jørgen Christensen

Lad det være sagt med det samme. Rathlous piger var de bedste på dagen i denne skønne kamp, der foregik i det skønneste vejr, der er set denne sommer.

Se kampfakta her.

TV: Gylling gav den gas

Pigerne var klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen
Pigerne var klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen

Rathlouskolen kom bedst fra start og overtog spillet med det samme. De var hurtigere, fandt hinanden bedre og var teknisk bedre.

Der gik ikke lang tid, så lavede Nikoline Bruun legestue i Gylling-feltet. De var heldige, at der ikke blev scoret. I det syvende minut sendte Laura Breiner bolden fra kanten af feltet frem, hvor Caroline Hoeijmats sendte bolden i kassen til 1-0 til Rathlous piger.

I det 14. minut var det igen Caroline, der nettede, idet hun driblede sig igennem forsvaret og skød fra en spids vinkel, hvor bolden trillede igennem benene på keeperen. 2-0. I denne periode var Gylling sjældne gæster på Rathlouskolens banehalvdel, og Rathlouskolen fortsatte deres dominans.

I det 16. minut løb Ida Wolff alene fra midten af banen mod målet og scorede. 3-0.

Der var fuld fart imod målet. Foto: Jørgen Christensen
Der var fuld fart imod målet. Foto: Jørgen Christensen

TV: Glædeligt gensyn
Forsatte med at dominere
I det 20. minut lavede Ida Wolff assist. Hun lagde den ind over til Nikoline Bruun, der med indersiden skød bolden i kassen til 4-0. Nu var vi i det 26. minut, hvor anfører Laura Breiner fik sin debut på scoringstavlen ved at score. Fra yderkanten af cirklen kanonerede hun bolden af sted og ind i målets venstre side til slutresultatet af første halvleg på 5-0.

Hør fra Rathlous pause her:

I anden halvleg fortsatte dominansen af Rathlouskolens piger dog i et mindre tempo. Vi skulle frem til 44. minut, inden Ida Wolff igen kom på måltavlen. Med assist af Laura Breiner fik hun bolden i højre side, driblede sig igennem og scorede sikkert til 6-0.

To minutter efter i det 46. minut var det Laura, der sluttede festen af med at afdrible forsvaret og sende kuglen i kassen i venstre trekant til 7-0, som blev kampens resultat.

Stor ros skal dog lyde til Gylling Efterskoles piger for deres indsats i kampen.