TV: Kom langt sidste år - på vej igen

Klasseforskel: Rønde viste, hvad de er lavet af i storsejr

Rønde i blå foldede sig flot ud i kampen. Foto: Mirza Barakovic
Rønde i blå foldede sig flot ud i kampen. Foto: Mirza Barakovic

Opgøret mellem drengene fra hjemmeholdet fra Rønde Skole og Syddjurs Friskole blev afviklet på en dejlig solskinsdag ved Rønde Idrætscenter.

Og begge hold var klar til et brag af en kamp.

Se kampfakta her

Regnede med sejr
Hjemmeholdet fra Rønde Skole havde nået til sjette runde i sidste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold, men de har ikke de samme ambitioner i år, da holdet er en del svækket i forhold til sidste år.

- Ej, vi regner ikke med at komme lige så langt i år, da vi havde et rigtigt stærkt hold sidste år, lød det fra anfører Nikolaj Sauer inden kampstart.

- Men vi regner med en sejr i dag, slog han fast.

Hør interview med Nikolaj her:

Rønde Skole kom stærkt allerede fra første fløjt. Der gik nemlig ikke mere end 2:30 på uret, før der blev scoret dagens første mål af Emil Bøye. Flot mål af Emil, og det blev startskuddet til en lang række af mål.

Syddjurs (i grøn) havde det svært mod den stærke modstander. Foto: Mirza Barakovic
Syddjurs (i grøn) havde det svært mod den stærke modstander. Foto: Mirza Barakovic

Men det påvirkede ikke Syddjurs Friskole, for de opgav ikke. De gav Rønde Skole modstand i en periode og kom selv til en del chancer efter målet til 1-0. Deres angribere misbrugte en del chancer, men også kredit til Villads Olesen i målet for Rønde Skole for mange gode redninger.

TV: Fandt løsningen med langskud

To af Hjalte
Bedst som man troede, at Syddjurs Friskole var ved at komme med i kampen igen, slog Rønde Skole til henholdsvis efter 18 og 19 minutters spil. 3-0 efter to mål af Hjalte Baarstrøm.

Der gik ikke særlig lang tid, før Rønde Skole endda kom på 4-0 på mål af igen Emil Bøye. Det stod den ved pausen.

Træneren fra Rønde Skole sagde blandt andet i pausen, at de ikke måtte få mål imod sig i anden halvleg.

- De skal ingen mål have, de skal ingen mål have, de skal ingen mål have, slog han fast.

Mål til Rønde. Foto: Mirza Barakovic
Mål til Rønde. Foto: Mirza Barakovic

TV: Lækkert mål trods røde ører

Fortsatte med at presse
Anden halvleg startede, som første sluttede, med et massivt pres af Rønde skole, men målet til 5-0 kom først efter 39 minutters spil scoret af Anton Byrialsen. Og to minutter efter kom de foran 6-0 på mål af Frederik Mandrup.

Efter 44 minutters spil opstod der episode mellem kampens dommer og Jonas Guldager. Jonas mente, at der blev dømt forkert på en forseelse og begyndte at brokke sig til dommeren, som hev et gult kort op ad lommen.

Jonas blev bedt om at forlade banen, men ifølge kampens dommer blev Jonas ved med at brokke sig, og det gav ham gult kort nummer to og et rødt kort. Dermed misser Jonas Guldager næste rundens kamp.

TV: Sendt til tælling efter pausen

Scorede stadig
Efter episode fortsatte kampen, og det kunne ikke mærkes på Rønde Skole, at de var en mand i undertal. For de kom både foran 7-0 og 8-0. 7-0-målet blev scoret af Nikolaj Sauer på en flot dribling forbi målmanden, hvorefter han scorede i det tomme mål. Målet til 8-0 blev scoret af Oscar Pedersen med et følt lob over keeperen.

Masser af tilskuere til kampen. Foto: Mirza Barakovic
Masser af tilskuere til kampen. Foto: Mirza Barakovic

Efter 50 minutter reducerede Syddjurs Friskole til 8-1 på mål af Lasse Sørensen. Flot mål af Lasse, som også fik fidusen som udeholdets bedste spiller.

TV: Vekslende affære afgjort til slut

Men det slog stadig ikke Rønde Skole ud. De blev ved med at spille flot fodbold, og Hjalte Baarstrøm scorede sit hattrick med målet til 9-1.

Nikolaj Sauer spillede en kanon kamp og tilkæmpede sig også titlen som kampens spiller for hjemmeholdet. Han lukkede og slukkede ballet med sit andet mål til 10-1. Der var klasseforskel mellem de to hold, og det viste resultatet også.