Annonce:
Annonce:

TV: Kragerne fløj triste hjem

Kunne ikke modstå: Efter en kamp med mange afbrydelser tabte gæsterne pusten

Udeholdet fra Kragelundskolen måtte se sig slået af de bedre drenge fra Bakkeskolen. Foto: Keld Kristensen
Udeholdet fra Kragelundskolen måtte se sig slået af de bedre drenge fra Bakkeskolen. Foto: Keld Kristensen
Annonce:

Drengene fra Bakkeskolen skulle være værter, da de skulle møde drengene fra Kragelundskolen.

Hjemmeholdet havde tre gode sejre i bagagen. De havde vundet 5-2, 9-0 og 4-1. Gæsterne havde også nogle gode sejre bag sig. Deres kampe var endt 9-0, 3-0 og 4-0. De havde derfor ikke lukket nogle mål ind, hvilket gjorde dette opgør meget spændende.

Se kampfakta her.

TV: Gult kort blev afgørende

To stærke hold
Der var lagt op til et jævnbyrdigt og spændende opgør mellem de to gode hold, som på hver deres måde havde imponeret i deres tidligere kampe. Samtidig var det to hold, der stod godt til hinanden, da deres spilkoncepter var forskellige. De skabte meget forskellige strukturer i spillet. Det gjorde det interessant at overvære.

Annonce:

Mens gæsterne var spilstyrende og kontrollerende i spillet, så spillede værterne meget mere fysisk betonet hele vejen rundt. Det sås også offensivt, hvor anføreren August Jacobsen var den store, stærke target-man. Ham blev boldene spillet højt op til, hvorfra holdkammeraterne fangede andenboldene og var hurtige i det fremadrettede spil med de to hurtige og boldsikre offensivspillere Niclas og Lucas Hansen. De kunne skabe drive og afslutningsmuligheder for dem selv og for August Jacobsen.

TV: Det dansende elfenben

Kraftværket på midten
Hjemmeholdets største styrke lå dog på midtbanen, hvor brødrene Frandsen huserede. De var store og stærke, mens de havde speed. Rigtig meget af spillet kom omkring dem, og det var da også en lang fremlægning fra Frederik Frandsen til Niclas Hansen, der skød hul i modstanderne.

Niclas forsøgte ikke selv at tæmme bolden og drible, men havde set en fremstormende August komme bagfra, hvor han blot tippede bolden ind i det frie rum, så August kunne fange den, afdrible keeper Asbjørn og sende første varsel om, hvad der ventede. 1-0 til værterne.

Gæsterne forsøgte at komme tilbage på sporet via deres kombinationsspil, men de blev effektivt stoppet fysisk, før der opstod egentlige chancer.

Annonce:

Hjemmeholdet dominerede spillet i luften og i nærkampene, så modstanderne blev tvunget væk fra banens midte. Det gav tilskuerme det indtryk, at udeholdet var bange for at gøre det rigtige og blev fanget hver gang, de gjorde noget på egen hånd.

Galleri: Kragelundskolen - Søndervangskolen

Uheldet
Kort før halvlegspausen blev kampen så stoppet første gang. Uden nogen rigtig kunne forklare, hvad der skete, lå udeholdets Lucas på græsset og vred sig rigtig meget. Det tog næsten ti minutter at få ham bragt ud bag sidelinjen, hvorefter træneren Brian Bertelsen var hængt op resten af kampen uden at kunne hjælpe sit hold.

Først og fremmest for at rekvirere en ambulance, dernæst at informere skole og forældre, og til sidst for at køre med på hospitalet, hvilket betød, at gæsterne måtte klare ærterne selv i 35-40 minutter. De var oven i købet bagud 0-1.

Masser af morale og højt humør

Annonce:

Rytmen forsvandt
Fra Lucas' uheld og kampen ud forsvandt rytmen i kampen. Først på grund af en forlænget pause, hvor man forventede at se en ambulance, men også senere ved den pause der opstod, da den endelig kom.

Men pauserne var lange begge gange, så alle spillerne blev mere eller mindre kolde, og det påvirkede spillet.

Begge hold skal have stor ros for ikke at lade sig rive med i en ophidselse over afbrydelserne. Det var faktisk rart at se, at man på tværs af holdene kunne tale sammen om uheldet og andre elementer af kampen, uden det medførte en dårlig stemning. Godt gået drenge.

Trods manglen på coaching fra sidelinjen lykkedes det udeholdet at få udlignet ti minutter inde i anden halvleg. Anføreren Anton omsatte et straffespark i mål på et tidspunkt, hvor kampen ellers så ud til at tippe over til værternes fordel. Det blev dog kun til to nærgående forsøg på stængerne for hjemmeholdet, mens deres modstandere fik udnyttet et af de sjældne angreb.

Annonce:

Glæden varede i cirka et minut. Så dømtes der straffe for hands i den anden ende, som Nicklas Hansen sikkert omsatte.

Se Nicklas score her:


TV: Tre mål på to minutter

Gamecontrol
Det var som om, det trak selvtilliden helt ud af gæsterne. Deres spil faldt mere og mere sammen mod kampens afslutning, og spillerne løb gang på gang ind i at forsøge at drible selv, hvorved deres modstandere fik lov til at komme på kroppen af dem. Alle disse dueller tabte kragerne.

Hjemmeholdet fastholdt grebet kampen ud. Ikke mindst takket være forsvarsstyrmanden Victor Rothhaus, midtbanedynamoen Frederik Frandsen og de to offensivspillere Nicklas og Lucas Hansen.

Annonce:

Kampens detalje blev serveret som desserten lige før, vi gik hjem. Indskiftede Philip Jensen fangede bolden på egen banehalvdel ved sidelinjen i venstre side. Herfra startede han sit eget commandoraid ned gennem et træt og opgivende forsvar, som ikke kunne stoppe ham eller følge med ham i hans driblinger. Efter en dribletur på cirka 60 meter forbi 4-5 modstandere sluttede han med at afdrible keeper Asbjørn og lukkede kampen, som endte 3-1 til værterne.

Der blev jublet godt igennem efter kampen. Foto: Keld Kristensen
Der blev jublet godt igennem efter kampen. Foto: Keld Kristensen

Sådan spilles kredsfinalerne

Fortjente sejren
Det blev en fortjent sejr til Bakkeskolen. Men man kan kun ærgres over det uheld, der indtraf, og som lammede eller handicappede gæsterne. Men de kommer igen næste år.

- Vi har et hold, der i år består af ottende-klassespillere for størstedelen. Næste år vil næsten hele holdet være fra niende, så bare vent!, lød det fra udeholdet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: