TV: 'Kragerne' var knivskarpe

Sikker sejr: Begge Kragelundskolens hold er stadig med - ligesom sidste år

'Kragerne' var farlige og skarpest. (Foto: Jørgen Christensen)
'Kragerne' var farlige og skarpest. (Foto: Jørgen Christensen)

Kragelundskolen viste fra starten af kampen mod Rønbækskolen, at de var de bedste på banen i dag. Med deres hurtige og iderige spil kom drengene fra Rønbækskolen til kort gang på gang. De var sjældne gæster på Kragelundskolens banehalvdel i store dele af denne kamp.

Se kampfakta her

Krage-dominans
Trods dette skulle vi helt frem til det 16 minut inden Kragelundskolens drenge fik nettet. Målet efter et hjørne, som Andreas Maier fik foden på, men keeper Rune Malm i Rønbækskolens mål halvklarede. Og på riposten scorede Marcus Lindvig sikkert til 1-0.

Vi skulle frem til det 26. minut inden Kragelundskolens Marcus Lindvig igen nettede. Han trak elegant fri fra et par forsvarere og fyrede bolden af i højre side af målet, uden chance for keeperen til 2-0 til Kragelundskolen.

Se også: TV: 'Kragerne' sikkert videre

Marcus Lindvig scorer sit andet mål. (Foto: Jørgen Christensen)
Marcus Lindvig scorer sit andet mål. (Foto: Jørgen Christensen)
 

Lige inden pausen trak Kragelundskolens Andreas Maier sig forbi fire-fem spillere og gik direkte mod baglinjen. Her fik han den prikket ind foran målet, hvor Holger Weng blot satte tåspidsen på og scorede til 3-0 til Kragelundskolen, som i øvrigt i sidste års turnering spillede sig frem til semifinalen, som de tabte til Dybbøl-Skolen. Derfor er ambitionerne store om at nå langt i turneringen.

Se også: ZOOM: Dybbøl-Skolen - Kragelundskolen

Se også: TV: Se alt video fra 'Kragernes' sejr

Fortsatte presset og målscoringen
I anden halvleg forsatte de gode takter fra Kragelundskolens drenge. Dog fik Rønbækskolen en lille opblomstring i starten og tilkæmpede sig flere gode angreb på Kragelundskolen halvdel. I det femte minut måtte Kragelundskolen keeper ud i fuld længde og afværge et godt forsøg af Rønbækskolens Magnus Wilkens.

Men stille og roligt fik Kragelundskolens drenge igen kontrol over spillet, som igen var teknisk og fysisk bedre. De løb bedre for hinanden. Især var Nicolai Lind og Simon Møller på midtbanen gode til at sprede og følge op på spillet.

Se også: 'Kragerne' flyver fortsat

Se også: TV: 'Fyrtårnet' blev slukket

Der gik da også kun tre minutter i anden halvleg, inden kampens bedste spiller Andreas Maier igen leverede assist. Han trak forbi et par spillere og sendte kuglen ind over til bagerste stolpe, hvor Noa Andersen stormede frem og nettede uden chance for keeperen til 4-0.

I det 25. minut, hvor Rønbækskolens drenge efterhånden er blevet en del trætte, blev der begået straffe mod Andreas Maier. Ole Thomassen tog det for Kragelundskolen og scorede sikkert til 5-0. I de døende sekunder af kampen var det igen Noa Andersen, der nettede til slutresultatet 6-0 til Kragelundskolen.

Ros til Rønbækskolens drenge for at fighte sig igennem hele kampen. Kragelundskolen kan nu se frem til en kamp mod vinderen af Sølystskolen, Egå og Skødstrup Skole.

Sejrsdans. (Foto: Jørgen Christensen)
Sejrsdans. (Foto: Jørgen Christensen)

Se også: Semifinalist: Kragelundskolen (drenge)

1 af 3 Rønbæk-drengene var oppe mod overmagten i dag. (Foto: Jørgen Christensen)
2 af 3 Tre glade prisvindere. (Foto: Jørgen Christensen)
3 af 3 'Kragerne' var farlige og skarpest. (Foto: Jørgen Christensen)