TV: Laura lavede hattrick

Flot comeback: Lauras skole havde ikke haft pigehold med siden 2006, men fandt melodien i comeback-kamp

Laura (i hvid) var kampens store oplevelse, da Risskov Skoles piger gjorde comeback i turneringen. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Laura (i hvid) var kampens store oplevelse, da Risskov Skoles piger gjorde comeback i turneringen. (Foto: Gunnar Bjerglund)

Pigerne på begge hold fra Risskov Skole og Møllevangskolen stillede op til dagens kamp. Stort set uvidende om spillereglerne, da de ikke havde spillet på en stor bane før.

Se kampfakta her.

Thomas Buhl, træner for pigerne fra Risskov Skole, stillede fysisk pigerne op i en 4-4-2-formation, så de visuelt kunne se hvor de skulle være placeret på en stor fodboldbane.

Træneren for Møllevangskolen, Lars Juhl, havde inden kampen fortalt pigerne lidt om spille- og offside reglerne.

— Vi håber på, at det bliver sjovt i dag. Og så håber vi på, at vi går videre i turneringen. Men det vigtigste for os, er at det bliver en god oplevelse, udtalte træner Lars Juhl fra Møllevangsskolen til Ekstra Bladets udsendte referent.

Pigerne ville ikke stå tilbage for drengene
Pigerne fra Risskov Skole har ikke været med i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering siden 2006, men har i den forløbne periode deltaget med et drengehold. Pigerne fra Risskov Skole ønskede også at være med i turneringen.

—Vi tilmeldte også pigerne til årets turnering, og med et godt benarbejde de seneste dage, er det lykkedes at få etableret et hold, udtalte Thomas Buhl, træner for Risskov Skole, inden kampen.

Så gik det stærkt
Og pigerne fra Risskov fik et flot comeback i turneringen. Pigerne fra Møllevangsskolen skulle lige finde deres pladser på banen, og inden de var organiseret rigtigt, havde Laura Albertsen bragt Risskov foran med 2-0.

Herefter ydede Møllevangsskolens piger god modstand og kom frem til et par afslutninger, der ramte stolpen.

Efter pausen fortsatte Risskov Skole med at dominere spillet, godt anført af Laura Albertsen på midtbanen, sammen med Freja Holst, Anna Baunsgaard, Ida Fang og Benedicte Hupfeld.

I anden halvleg scorede pigerne fra Risskov Skole yderligere tre mål.

Pigerne fra Møllevangskole bevarede deres kampgejst og efterhånden som kampen skred frem, blev deres spil bedre.

De fik tilkæmpet sig et straffespark, som Nada Dennoul desværre skød lige på målmanden i Risskov Skoles mål.

Efter kampen hyggede pigerne fra Møllevangskolen sig med Carlsberg Sport, og de havde bevaret det gode humør og var glade over dagens indsats.