TV: Lige løjer

Spændende tæt kamp: Spilovertaget skiftede hele tiden, mens kampen bølgede frem og tilbage

Drengene spillede lige op og måtte i straffespark for at finde afgørelsen. (Foto: Gunnar Bjerglung)
Drengene spillede lige op og måtte i straffespark for at finde afgørelsen. (Foto: Gunnar Bjerglung)

Drengekampen imellem Dybkærskolen og Sejs Skole var ligesom pigernes kamp et revancheopgør imellem de to skoler. Det skulle blive en spændende kamp, som endte i en dramatisk afslutning.

Kampen begyndte i et godt tempo, hvor spillet vekslede fra den ene banehalvdel til den anden.

Revanchen kom

Stille og roligt foran
Det er Sejs Skole, der først får udbytte af deres anstrengelser på midtbanen med at brede spillet ud på hele banen. Efter 10 minutters spil scorede Alex Khatil til 1-0 til udeholdet på en flot solotur mod målet.

Dybkærskolen overtog mere af spillet og en returbold fra Sejs Skoles forsvar endte hos forsvarsspilleren fra Dybkærskolen Victor Jensen. Han var lusket med op i angrebet og udlignede til 1-1.

Efter pausen steg intensiteten i kampen og der blev tacklet igennem. På en solotur fra midten af banen løb Marco Boskov igennem forsvaret hos Sejs Skole og scorede til 2-1.

I det røde felt

Frem og tilbage
Spændingen i kampen blev bevaret, for Dybkær-holdet er uheldige med at score i eget net til udligningen 2-2.

Herefter var det et spørgsmål om, hvem der scorede det næste mål – for disse ville vinde kampen. Mahdi Sidiqui tog sagen i egen hånd og scorede for Dybkærskolen til 3-2. I sin jubel over sin scoring trak Mahdi sin bluse af og svingede den glædestrålende over sit hoved.

Da jublen havde lagt sig, blev Mahdi præsenteret for det gule kort og måtte derved forlade banen i 10 minutter.

Med en spiller i overtal pressede Sejs-spillerne bolden frem mod Dybkær-målet og på en energisk indsats af Jacob Christiansen lykkedes det for Sejs Skole at få udlignet til 3-3 i de sidste sekunder af kampen.

Vinderen skulle derved findes på straffespark. Her havde Sejs skole de bedste skytter og målmand. De trak sig ud af opgøret med en sejr på 6-5.

De tre glade prisvindere. (Foto: Gunnar Bjerglund)
De tre glade prisvindere. (Foto: Gunnar Bjerglund)