TV: Lyn og torden

Ud af starthullerne: Drengene ville i gang fra start i et opgør, som blev afbrudt kort af et dramatisk øjeblik

Drengene gik til vaflerne i opgøret. (Foto: Per Lysdahl)
Drengene gik til vaflerne i opgøret. (Foto: Per Lysdahl)

Laursens Realskole tog imod Buskelundskolens drenge i dagens 3. runde kamp.

Se også: TV: Benhård fight

Laursen var i stærkeste opstilling, hvorimod Buskelundskolen måtte undvære en af sine bedste spillere, den færøske U-landsholdsspiller Oliver Møberg, som var skadet til dagens kamp.

Der blev snakket taktik i Buskelund-lejren. (Foto: Per Lysdahl)
Der blev snakket taktik i Buskelund-lejren. (Foto: Per Lysdahl)
 

Det blev en velspillet og seværdig kamp langt hen ad vejen.

Begge hold startede som lyn og torden, og der blev lagt vægt på det offensive spil, som gav målchancer på samlebånd.

Kun to dygtige målmand i hver sin ende, Lasse Heilsen hos Laursen og Malthe Buchholt hos Buskelund, forhindrede at der ikke allerede i første halvleg stod 3-3 eller 4-4. Det blev kun til to scoringer, en til hver side i første halvleg.

Se kampfakta her.

Dramatisk stund
Midt i halvlegen opstod kampens mest dramatiske situation.

Hjemmeholdets målmand Lasse Heilsen var i en duel med gæsternes Jakob Wagn blevet så alvorlig skadet, at han lå mere eller mindre bevidstløs fire minutter på banen, inden han kom på benene igen. Heldigvis var der ikke sket ham noget alvorligt, og han kunne fuldføre kampen.

Se også: Klasse kasser afgjorde sagen

Som halvlegen skred frem, blev hjemmeholdet mere og mere nærgående, men stik imod spil og chancer var det Buskelunds Anders Hesselaa, som slog til og bragte sit hold på 1-0.

Laursen kom sig hurtigt over chokket, og på en flot gennemspillet angreb serverede Marcus Balle bolden for fødderne af Anton Søjberg, og så var der balance i regnskabet.

Udenfor banen havde hjemmeholdet stor ekspertise til at analysere og vejlede spillerne. Divisionstrænerne Michele Demontis fra Skovbakkens 2. division og Tom Søjberg fra Brabrands 2. division er drengenes trænere.

Hjemmeholdets strærke trænerteam. (Foto: Per Lysdahl)
Hjemmeholdets strærke trænerteam. (Foto: Per Lysdahl)
 

I pausen havde Michele Demontis denne kommentarer til sine spillere:

— Vi spiller udmærket og er offensive. Bagude skal vi passe på ikke at få bolden spillet fremad langs jorden, da den let kan blive fanget af modstanderne. Op i luften med de lange spark. Vi skal nok få scoret i anden halvleg, hvis I fortsætter, som I er begyndt, lød det.

Dominans
Anden halvleg blev total domineret af Laursen.

Buskelundskolen havde i den del af kampen ikke meget at byde på offensivt, hvor Victor Bang, godt understøttet bagfra af Anders Hesselaa og Jonas Ipsen forsøgte at få fat i spillet, men de fleste gange kom de til kort overfor et vel organiseret hjemmehold. Hjemmeholdet havde to dygtige frontangribere i Mathias Gislason og Anton Søjberg samt en velspillende midtbane af anfører Berkan, Rasmus Hassø og Valdemar Kønig.

Helt efter spil og chancer blev det til scoringer af Berkan direkte på hjørnespark, hvor en forsvarer nåede at snitte bolden på vej i målet.

Valdemar Kønig med en velplaceret skud udefra til 3-1, og Mathias Gislason bankede det sidste søm i kisten, da han sikrede sejren på 4-1 i de sidste minutter.

Træner Preben fra Buskelundskolen udtrykte det sådan efter kampen:

— Det er helt retfærdigt, at Laursen vinder i dag. Vi har ikke haft noget som helst i anden halvleg, lød det.

Laursens Realskole møder Frisholm Skole i næste kamp.