TV: Målregn

Skønne basser: Der blev hamret flotte kasser ind i opgøret

Der blev hamret kasser ind på stribe i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)
Der blev hamret kasser ind på stribe i opgøret. (Foto: Glenn Vittrup)

Favorit-værdigheden lå hos Skåde Skole i opgøret på Skjoldhøjskolens bane.

De fleste af pigerne spiller elite-fodbold i Lyseng IF. Thomas Ambrocious, tidligere topspiller i Viborg og Silkeborg, havde datter Laura Ambrocious på banen. Poul Højmose, tidligere landstræner for kvinderne, havde sin datter, Juliane Højmose, på banen. De blev støttet af et helt hold af Lyseng IFs U15 elite-piger. Det sammenholdt med at Skjoldhøjsskolen havde mange 6. klasses-piger med i startopstillingen, betød klar favoritværdighed til Skåde Skole. 

Men Skjoldhøjsskolens anfører Nuran Rodwal er ikke ubekendt med DBU-fodbold, da hun har været omkring flere U15-landsholdssamlinger. Hun blev opdaget sidste år i verdens største skolefodbold-turnering og sammenlignes med Nadia Nadim. Nuran har dog valgt at koncentrere sig 100 procent om skolen i øjeblikket. 

Se kampfakta her.

TV: Tæt opgør

Skjoldhøjs Nuran Rodwal kæmpede forgæves imod overmagten. (Foto: Glenn Vittrup)
Skjoldhøjs Nuran Rodwal kæmpede forgæves imod overmagten. (Foto: Glenn Vittrup)

Flot basse
Kampen blev fløjtet i gang. Efter 2 minutter og 30 sekunders spil tilkendtes Skåde Skole et frispark 22 meter ude midt for mål. Juliane Højmose sparkede direkte på mål. 1-0 til Skåde Skole.

Efter fire minutter blev det så til en 2-0 føring ved ved angriber Carina Mercedes. Hun pressede og tacklede keeperen og lagde bolden i det tomme mål. Efter 11 minutter blev det 3-0 ved Line Toftegaard. Der blev banket flere kasser ind, så stillingen var 5-0 ved halvlegen. 

Mathilde Krovato kæmpede heroisk som sweeper i Skjoldhøjsskolens centerforsvar. Halvlegens pep-talk fra træner Christian var en smule pessimistisk.

— Vi er klart overmatchet - og spark den nu for dælen frem til Nuran, var meldingen. Nuran havde tydelige kvaliteter i sit spil og var en offensiv enmandshær.

TV: Bistik afgjorde affæren

Første chance
Vi skulle helt hen til det 44. minut, før Skjoldhøjskolen fik den første chance. Nuran driblede seks mand hele vejen igennem Skåde Skolens halvdel af banen, men da hun kom til keeperen slap kræfterne op, og afslutningen sad lige på Helena Pedersen.

På dette tidspunkt i kampen havde Skåde Skole allerede gjort det til 8-0. Pigerne kom også helt op 13-0, indtil det stilnede af.

Man blev betaget af Nurans fodboldfærdigheder. Igen forsøgte hun sig, afdriblede tre mand, men overplacerede sit skud. Angela Jacobsen fra Skjoldhøjsskolen spurgte stilfærdigt sin træner, om de skulle spille flere kampe.

— Ja, hvis vi scorer 14 mål, lød det klare svar. Kampen endte 13-0 til Skåde Skole. 

De tre glade prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)
De tre glade prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)