TV: Målscorer: Scoringen gav ro

Lynmål: Caspar Christensen nettede efter blot 45 sekunder i kredsfinalen

Caspar Christensen (th.) satte gang i scoringen i kampens første minut. Foto: Henrik Schou
Caspar Christensen (th.) satte gang i scoringen i kampens første minut. Foto: Henrik Schou

Rønde Skole var på besøg hos Hovedgård Skole for at spille kredsfinale i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Når Rønde Skole spiller deres hjemmekampe, afvikles de på TRIFs kunstgræsbane. Hjemmeholdet spiller deres kampe på Hovedgård Stadion på en græsbane. Det var en udfordring for spillerne fra Rønde Skole, at kampen blev spillet på græs, da gæsterne ikke kunne få deres flydende sammenspil til at fungere i denne kamp.

Galleri: Hovedgård Skole - Rønde Skole

Havde ikke forberedt sig fysisk
Holdet fra Hovedgård Skole brugte ikke tid på den fysiske træning som opladning til kredsfinalen.

- Vi har ikke forberedt os på den fysiske del til kampen i dag, udtalte Caspar Christensen fra Hovedgård Skole efter kampen.

- Vi har holdt et møde inden kampen, hvor taktikken blev lagt, og enkelte løbemønstre blev drøftet, fortsatte Caspar, der scorede kampens første mål.

Caspar, der er 14 år, spiller til dagligt på U17-holdet i Søvind.

Hovedgård Skole er klar til kvartfinalen

Lynhurtig basse
Kampen var lige fløjtet i gang, hvorefter der blev begået et frispark til hjemmeholdet midt på udeholdets banehalvdel.

Frisparket blev sparket mod udeholdets mål, og bolden blev pareret lige ud i fødderne på Caspar Christensen, der resolut sparkede til bolden, så den endte inde i målet til en føring på 1-0. På det tidspunkt var der kun spillet 45 sekunder af kampen.

Se målet her:

Her sender Caspar bolden i mål til 1-0. Foto: Henrik Schou
Her sender Caspar bolden i mål til 1-0. Foto: Henrik Schou

- Det var godt med en scoring så tidligt i kampen. Det gav ro på vores spil, og da vi har et godt forsvar, så det lovende ud for os, fortsatte Caspar, der var glad for at stå det rigtige sted på det rette tidspunkt, så han kunne sende hjemmeholdet på sejrskurs.

Målet gav samtidig en god stemning hos de mange fremmødte tilskuere fra Hovedgård Skole. Ledelsen hos Hovedgård Skole bakker op om Ekstra Bladet Skolefodbold og lader deres elever komme ud på banen, hvor de med deres massive støtte er holdets 12-mand.

Der var virkelig pakket omkring banen. Foto: Henrik Schou
Der var virkelig pakket omkring banen. Foto: Henrik Schou

TV: Her får Hovedgård guld om halsen

Et godt sammenhold
I pausen forberedte hjemmeholdet sig på, at gæsterne ville sende nogle høje bolde frem til deres angribere. Hjemmeholdets spillere fik derfor besked på at falde lidt tilbage på banen, så de var klar til at modstå et forventet pres fra udeholdets spillere.

Udeholdet forsøgte med et tungt pres at komme frem til scoringsforsøg, men med en solid defensiv hos hjemmeholdet kom udeholdet aldrig frem til de store chancer.

Ti minutter før slutfløjt kæmpede Marius Faurholt sig igennem udeholdets straffesparksfelt og på en god tværpasning af Marius til Malte Bjerregaard, sparkede Malte bolden i mål til en fortjent sejr på 2-0 til Hovedgård Skole.

- Vi har et godt sammenhold, og det var godt for Malte, at han scorede det sidste mål. Malte spiller normalt i forsvaret, men var blevet sendt frem i angrebet mod kampens slutning, var Caspar Christensens sidste kommentar til kredsfinalen.

Hør fra Caspar her:

Da kampen blev fløjtet af, blev banen bestormet af glade tilhængere, der ville ind og juble med deres helte fra Hovedgård Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Hovedgård Skole - Rønde Skole, 2-0

Målscorere:

1-0: Caspar Christensen (1.)
2-0: Malte Bjerregaard (50.)