Annonce:
Annonce:

TV: Magtdemonstration

Storsejr: Vibsig og holdkammeraterne cruisede videre til næste runde

Martin Vibsig havde sit eget heppekor med og blev topscorer i kampen. (Foto: Lars Pedersen)
Martin Vibsig havde sit eget heppekor med og blev topscorer i kampen. (Foto: Lars Pedersen)
Annonce:

Aunings drenge, som i deres første kamp vandt med 16-15 over de undertippede Ryomgård Realskole, havde lært af kampen. Ikke noget med at undervurdere modstanderne. Det kom Ørum Skole til at føle, at de bestemt ikke gjorde.

Se kampfakta her.

Fra starten af kampen sad Auning totalt på spillet. De pressede Ørum-drengene langt tilbage på banen og var skarpe foran mål. Ved pausen stod der 5-0 til hjemmeholdet fra Auning.

Det var Ørum Skole ikke tilfredse med, så de brugte pausen på at tale om, hvordan de kunne forbedre sig. Der var flere gode forslag, men da anden halvleg blev fløjtet i gang, skulle det vise sig, at overmagten bare var for stor.

Vibsig på trøjen
Auning fortsatte trykket. De fortsatte også målfesten og lavede nogle flotte mål, selvom Ørum-keeper Anton Mellergaard stod en god kamp og kæmpede til det sidste.

Annonce:

Topscorer for Auning, Martin Vibsig, havde sin egen fangruppe med ud på banen. De slog på tromme og havde lavet et skilt med hans navn på. En af pigerne havde endda Vibsig på trøjen.

Lidt gas
Ørum manglede en vigtig brik til kampen. Den altid livlige skoleleder på sideljnen, Karsten Refsgaard, havde et møde på skolen og kunne desværre ikke nå kampen. Det ærgrede Aunings skoleleder, Lars Sørensen, der er lige så tosset med fodbold som Karsten.

— Jeg skal til møde sammen med Karsten i morgen og så må han jo have lidt gas, sagde han.

Auning-holdet har en superreserve i form af den lille, hurtige Emil Sørensen, der kom på banen midt i første halvleg. Han nåede inden kampen blev fløjtet af, at score tre mål.

TV: Gået til stålet

Man kan sagtens lave lektier og se fodbold på samme tid. (Foto: Lars Pedersen)
Man kan sagtens lave lektier og se fodbold på samme tid. (Foto: Lars Pedersen)
 

Holdt hovederne højt
Selvom nederlaget endte med at blive på hele 15-0, tog Ørum det med oprejst pande.

Annonce:

— Når vi møder sådan et hold på dagen, så er de svære at hamle op med. Vi kender flere af dem i forvejen. De spiller på Nøragers U16 mesterrækkehold, lød det fra Ørum-drengene.

Auning skole havde deres første hjemmekamp i turneringen i år. Det betød at mange elever var troppet op langs med banen. Nu kan de glæde sig over, at skolens drenge minimum får én kamp mere i turneringen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: