TV: Mr. Assist

Tre assists: Virgil kan noget med de standardsituationer

Virgil lavede imponerende tre assists på standardsituationer. (Foto: Glenn Vittrup)
Virgil lavede imponerende tre assists på standardsituationer. (Foto: Glenn Vittrup)

Det var i sandhed en fysisk affære, de to anførere bød op til i denne kamp. Der blev spillet med musklerne og dommeren tillod det. I perioder i første halvleg for meget, ifølge træner Morten fra Korshøjskolen. Han var yderst utilfreds, men kunne intet stille op.

Se kampfakta her

Der blev ikke givet ved dørene og nogle af de mindre fysisk spillere var en smule klemt ved situationen, da man kunne se at de var en kende utrygge ved at have bolden. Det gjaldt begge lejre. Det mest fysiske hold, Sølystskolen, fik dog også mere og mere overtaget, jo længere halvlegen skred frem. Dog var det Korshøjskolen, der fik første store mulighed med et direkte frispark på kanten af feltet. Marcus Pedersen placerede dog bolden lige over overliggeren.

TV: Bistik afgjorde affæren

Så er alle klar til kamp. (Foto: Glenn Vittrup)
Så er alle klar til kamp. (Foto: Glenn Vittrup)
 

Tre hurtige
Efter små 20 minutter fik Sølystskolen tilkendt et frispark lige på den anden side af midten. Virgil Hartmann sendte den til bagerste område i feltet, hvor en umarkeret Tobias Birk steg op og headede bold i nettet til 1-0.

To minutter senere var der hjørnespark til Sølyst. Denne gang smed Virgil den lige ind til Frederik Primdals pandebrask. 2-0 til hjemmeholdet.

Kort efter gentog situationen sig. Virgil, også kaldet Mr. Assist, sparkede bolden ind i feltet, hvor han fandt Tobias Birk, som med sin anden scoring gjorde det til 3-0.

Tre mål på standardsituationer, alle med en signatur fra Virgil Hartmann. Korshøjskolen ville også vise, at de kunne det der med standardsituationer. Anfører Emil Pedersen sendte en bold mod målet med relativt lav fart. Egentligt en ‘piece of cake’-bold, men Andres Jerver, keeper hos Sølystskole, viste sig at have smørhandskerne på. 3-1 ved pausen.

Se Emil Pedersens mål på frispark her:

Overlegent
Anden halvleg blev spillet i en hård stemning. Der blev eftertacklet, der blev skubbet intenst og der blev brugt ukvemsord. Frispark på frispark og sågar et straffe på grund af skub blev det til, i denne meget lidt velspillede anden halvleg.

Det var ærgerligt, for begge hold var dygtige på bolden og havde helt klart forudsætningerne til at spille flot og poleret fodbold. Således blev det første mål scoret på et hurtigt frispark, hvor Christian Reimer blev sendt af sted mod målet og han svigtede ikke. 4-1 til Sølyst.

Kampens bedste mål stod Frederik Primdal for, da han i åbent spil hakkede til skindet fra distancen. Den sad vældig flot oppe under overliggeren. 5-1 og nu var Korshøjskole-spillerne frustrerede og gav igen fysisk. Bevidste skub og spark og forsøg på nedslagtning - resulterede i et straffe til anfører Mads Winter, som selv eksekverede hårdt op under overliggeren. Overlegent. 6-1.

Se straffesparket her:

Se interview med Emil Pedersen her:

TV: Helten i målet

Barber håret af
Det var ikke fordi Korshøjskolen ikke havde noget spil, for det havde de. Eksempelvis på et hjørnespark, hvor Emil Pedersen kom først på bolden, som dog desværre blev reddet på stregen.

— Jeg barberer håret af hvis du scorer, Jonas, kom en bemærkning fra bænken ind til angriber Jonas Karlsen.

Og det skal man ikke sigetil en angriber, der hedder Jonas Karlsen. Lige efter fik Jonas en friløber og satte den ind bag Andres Jerver til 6-2. Han spurtede da også lige ud til bænken og lavede 'sakse-bevægelsen' med fingrende.

Sidste aktion i kampen var Mahmoud fra Sølystskolen. Han opsnappede en løs bold i klumpen inde i feltet og trykkede af og gjorde det til slutresultatet 7-2.