TV: Nervepirrende nulløsning

Ingen mål: Pigerne kunne ikke få bolden i kassen, så de måtte afgøre kampen i en straffesparkskonkurrence

Der var mange chancer i opgøret, men pigerne kunne ikke få netmaskerne til at blafre. (Foto: Thomas Jensen)
Der var mange chancer i opgøret, men pigerne kunne ikke få netmaskerne til at blafre. (Foto: Thomas Jensen)

Lad det være sagt med det samme. Rammen for den perfekte fodboldkamp var der før opgøret imellem Skødstrup Skole og N. J. Fjordgades Skole. To gode fodboldhold, en god bane, en god dommer, godt vejr. Ja, alt var tilstede i dagens kamp. Ligeledes et godt kampråb, som viste, at pigerne var klar fra start:

Det eneste, der manglede, var mål. Dette selvom der faktisk var muligheder i begge ender.

Efter seks minutter kom den første store chancer. Den tilfaldt Sille Enggaard, som kampen forinden stod for to scoringer for Skødstrup og dermed var matchvinder.

Se også: Tæt opgør

Pigerne var klar til kamp. (Foto: Thomas Jensen)
Pigerne var klar til kamp. (Foto: Thomas Jensen)
 

Hun blev sendt i dybden oppe fra midten af og skulle således kæmpe med Fjordsgades Skole om bolden. Der blev kæmpet intenst helt ned til straffesparksfeltet, hvor Sille hårdt presset fik sendt en afslutning på mål. Hun kunne dog ikke få nok saft og kraft på afslutningen, da hun blev godt presset af Kristine Schmidt.

Se kampfakta her.

Flere chancer
I hele halvlegen levede Skødstrup mest af afslutninger på langskud fra henholdsvis Line Andersen og Nicoline Dahl, da det faktisk mest var Fjordsgades Skole, som styrede kampen her.

Specielt midtbaneduoen Julia Jalles og Astrid Jørgensen fik sat sig igennem og styrede midtbanen.

Dette resulterede blandt andet i et par chancer til Karoline Johansen, som var ganske farlig i denne periode.

Spillerne kom derfor målløse til pause. Her fik Skødstrups træner Michael talt lidt med spillerne.

Pigerne var meget fokuserede på, hvad de skulle gøre for at dæmme op for Julia Jalles, som jo havde styret midtbanen med hård hånd.

Anden halvleg var mere lige, men med et overtag til Skødstrup.

De havde både bolden mere og havde fået mere styr på Fjordsgade pigerne. Det hjalp også for dem, at forsvarsstyrmand Kristine Schmidt forlod banen, da hun havde ondt i knæet.

Ingen mål i ordinær tid
Sille havde blandt andet en god chance efter 35 minutter, hvor hun med et rush langs højresiden havde sat et par spillere, inden hun godt ti meter fra mål valgte at skyde forbi mål på sin afslutning. Det gode forarbejde havde fortjent bedre skæbne.

Lidt senere var der dog kaos i Skødstrups forsvar, da Astrid Jespersen var tæt på at score. I samme ombæring kom bolden så en til en fremadstormende Julia Jalles, som dog ikke formåede at score.

Imod slutningen af kampen pressede især Skødstrup på, og det var for det meste over højresiden, hvor Nicoline Dahl kom igennem. To gange blev bolden spillet på tværs indover ved målet, men ingen Skødstrup spillere kunne score. Dermed måtte kampen i straffe.

Det endte samlet med at Skødstrup Skole skød sig videre på bekostning af N.J. Fjordsgades Skole. Som der efter kampen var enighed om, var straffesparkskonkurrence aldrig en fair måde at finde en vinder på. Men Skødstrup er nu klar til næste runde.

De tre glade prisvindere. Fra venstre er det: Melani Pedersen, Astrid Jespersen, Natasja Kongsted. (Foto: Thomas Jensen)
De tre glade prisvindere. Fra venstre er det: Melani Pedersen, Astrid Jespersen, Natasja Kongsted. (Foto: Thomas Jensen)