Annonce:
Annonce:

TV: Ny formation

7-2-1: En ny formation skulle begrænse nederlaget, men det blev alligevel stort

Kjellerups trænerteam skulle indstille sig på en helt ny 7-2-1-formation. (Foto: Per Lysdahl)
Kjellerups trænerteam skulle indstille sig på en helt ny 7-2-1-formation. (Foto: Per Lysdahl)
Annonce:

Frisholm Skoles piger var på forhånd klar over, at de i dagens udekamp mod Kjellerup Skole stod overfor en næsten uløselig opgave.

Hjemmeholdets tidligere resultater i verdens største skolefodboldturnering havde affødt respekt. Sidste år blev det dog kun til tredje runde for Kjellerup-pigerne, men på dagens hold var der 10 gengangere fra sidste år, og de var opsatte på at tage revanche for sidste års lidt magre indsats.

Se kampfakta her.

— Vi stiller op i en noget ukendt formation 7-2-1, idet vi må erkende, at vi må forsøge at begrænse nederlaget gennem en disciplineret og solid defensiv, lød de beskedne kommentarer fra Frisholm Skoles træner, Jakob, før kampen.

Kampen blev dog også en ren opvisning og dominans fra hjemmeholdets side.

Annonce:

One way traffic
Frisholms normale målmand var skadet til dagens kamp. Det gjorde ikke problemerne mindre. I stedet overtog midtbanespilleren, Liv Husmann, posten. Det holdt kun nogle få minutter.

Ved stillingen 2-0 overtog anfører Astrid Banke målmandsposten. Hun kan bestemt ikke lastes for ét eneste af de efterfølgende mål. Til gengæld kunne det være gået meget værre uden hendes indsats. Hjemmeholdets dominans understreges af, at Kjellerups Skolens målmand, Line Kristensen, overhovedet ikke rørte bolden i første halvleg. Pausestillingen var 7-0 til hjemmeholdet. 

Imponerende indsats

TV: Banke bankede bolden ind

Stor interesse for skolefodbold
Billedet ændrede sig ikke i anden halvleg. Det lykkedes Frisholm at komme lidt længere frem på banen, men det blev aldrig til nogen form for målchancer. 

Det virkede som om hjemmeholdet tog sig en lille puster, og det blev 'kun' til fire kasser efter pausen, trods fortsat stor spildominans. Slutresultatet blev 11-0.

Annonce:

Det virker som Kjellerup-pigerne i dette års turnering vil have slettet, og har format til, at få sidste års exit i tredje runde overgået.

Trods det store nederlag har Frisholm Skole haft stor glæde af deltagelsen i årets turnering. Tidligere har fodbolden ikke fyldt meget i skolens overbygning.

— I bevægelsestimerne har 28 piger meldt sig til fodbold og interessen er stor, oplyser træneren for holdet Jakob.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: