TV: Okserne fra Hammel

Fornemt: Værterne buldrede videre

Hjemmeholdets Emil Froberg spillede en flot kamp. Foto: Gunnar Bjerglund
Hjemmeholdets Emil Froberg spillede en flot kamp. Foto: Gunnar Bjerglund

Værterne fra Skovvangskolen, Hammel var videre til tredje runde efter to sejre med en samlet målscore på 4-1, mens Gyvelhøjskolen, der i sidste års turnering nåede frem til semifinalen, havde slået Skovbyskolen med 5-1 inden dagens kamp.

- Det bliver en tæt kamp, og jeg tror på, at vi sejrer i dag, udtalte anfører Emil Froberg fra Skovangskolen inden kampen.

Som Emil forudsagde, blev det en tæt kamp. Der blev tacklet igennem, og spillerne hos hjemmeholdet havde en højdemæssig fordel mod gæsternes mindre forsvarsspillere.

Højde til forskel. Foto: Gunnar Bjerglund
Højde til forskel. Foto: Gunnar Bjerglund
 

Styrede løjerne
Midterforsvaret bestående af Marcus Braad og Emil Froberg hos Skovvangskolen arbejdede godt sammen, og i den indledende fase af kampen havde de godt styr på gæsternes angribere.

Gæsternes forsvarskæde blev styret af Christian Andersen og Simon Normann, og på kanterne havde de Andreas Haliday og Frederik Danslet.

TV: Okserne fra Hammel

Slog til
Efter seks minutters spil bliver gæsternes forsvar udspillet. Værterne etablerede et angreb i højre side, hvorefter bolden blev spillet lige ind i målfeltet, og her modtog Jonas Molbech bolden og sparkede den i kassen til 1-0.

Få minutter efter var hjemmeholdet atter på pletten - denne gang på et hjørnespark. Her sendte Rasmus Johansen bolden ind i feltet, hvor Emil Toft med et hovedstød scorede værternes andet mål.

Se den flotte scoring her:

Herefter overtog Gyvelhøjskolen mere af spillet, hvor holdets anfører Martin Pedersen på midtbanen tog fat i dirigentstokken.

Presset fra gæsterne tog til, og straks i anden halvleg reducerede Martin Pedersen til 2-1.

I denne fase af kampen blev der tacklet igennem i hver duel. Det resulterede i, at Anders Øuleé midt i halvlegen kom med en tackling, der var en anelse over grænsen. Anders blev derfor præsenteret for det gule kort og måtte forlade banen i ti minutter.

Værternes Jonas Holbech scorede til 1-0 i tirsdagens opgør. Foto: Gunnar Bjerglund
Værternes Jonas Holbech scorede til 1-0 i tirsdagens opgør. Foto: Gunnar Bjerglund

Keeper afværgede massakre

Pressede på
Gæsterne pressede på for at få udlignet, men et velspillende forsvar hos værterne holdt stand.

I kampens døende minutter løb hjemmeholdets Peter John fra gæsternes forsvar og slog sejren fast til slutresultatet 3-1.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Skovvangskolen, Hammel - Gyvelhøjskolen, 3-1

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Tristan Laursen, Skovvangskolen

Martin Pedersen, Gyvelhøjskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Christian Andersen, Gyvelhøjskolen

- Det var en hård kamp, hvor det handlede om at blive ved med at kæmpe, udtalte hjemmeholdets midtbaneprofil Tristan Laursen efter kampen.

Glade prismodtagere efter kampen. Foto: Gunnar Bjerglund
Glade prismodtagere efter kampen. Foto: Gunnar Bjerglund