Annonce:
Annonce:

TV: Oppe mod overmagten

Uden chance: Tabte til en bedre modstander

Hjemmeholdet var det bedste hold i opgøret. Foto: Per Lysdahl
Hjemmeholdet var det bedste hold i opgøret. Foto: Per Lysdahl
Annonce:

Kampen mellem Forældreskolen og Samsøgades Skole var en kamp mellem to hold, som endnu ikke i turneringen havde tilladt deres modstandere at score imod dem.

Forældreskolen mødte frem med en målscore på 3-0, og gæsterne som er nye i Ekstra Bladet Skolefodbold, kunne mønstre en målscore på 11-0. På papiret stod gæsterne bedst, men spørgsmålet var, om den statistik kunne holde mod en modstander, som i deres første kamp havde vist stor offensiv styrke.

Se kampfakta her.

Vendte skuden

Badmintonspiller med
Inden kampen mødte vi Mads Møller fra Forældreskolen, som er dansk mester i badminton på U17-niveau, og som netop har deltaget i to store internationale turneringer.

Hvad laver du her?

- Jeg spillede fodbold som lille, men i 10-11 års alderen valgte jeg badminton, hvor jeg syntes at have de bedste chancer for personlig succes.

Annonce:

Hvorfor er du så med i Ekstra Bladet Skolefodbold?

- Jeg elsker stadig at spille fodbold, og jeg synes, det er både sjovt og hyggeligt at deltage i en så stor turnering som denne, lød det fra Mads.

TV: Skarpest fra pletten

Hjemmeholdet bedst
Gæsterne var kommet på en svær opgave mod Forældreskolen, som sidste år nåede kredssemifinalen, og som på holdkortet havde en del gengangere fra sidste år. En af hjemmeholdets styrker er spillet på kanterne, og der skulle også kun gå lidt over et minut, før venstrekanten Thomas Hougård sprintede igennem og serverede en flad aflevering ind foran mål, hvor Philip Blichfeldt havde let ved at score til 1-0.

Gæsterne var fra start og det meste af kampen tvunget i defensiven, men med Anders i midterforsvaret godt suppleret af Ibrahim og Lauritz, blev der kæmpet og fightet til den store guldmedalje. Fight var desværre ikke nok.

Annonce:

Hjemmeholdet anført af Frederik Klitgård og anfører Zakarias Vinther, beherskede midtbanen og skabte mange chancer til frontangriberne Philip Blichfeldt og Nicolas Hvid. Hvis ikke gæsterne havde haft en målmand som Valdemar, var gæsterne ikke sluppet fra kampen med et forholdsvis beskedent nederlag. Det blev kun til yderligere en scoring i første halvleg, da Philip endnu engang var på pletten.

Træner for Samsøgades Skole, Poul Erik, var da også tilfreds med sine spilleres fight.

- Vi skal have markeret noget tættere. De har alt for mange afleveringsmuligheder. Og så skal I snakke bedre sammen i forsvaret, lød det fra træneren.

Gæsternes målmand kom på hårdt arbejde flere gange i opgøret. Foto: Per Lysdahl
Gæsternes målmand kom på hårdt arbejde flere gange i opgøret. Foto: Per Lysdahl

Tæt duel afgjort til sidst

Kom bedre med uden held
Spillerne fulgte trænerens råd og fik bedre greb om spillet i anden halvleg. Det blev dog ikke til reelle målchancer, da det hårde pres resulterede i, at forsvarerne sendte lange høje bolde fremad banen, som angriberne havde svært ved at arbejde videre med. Midt i halvlegen steg hjemmeholdets Simon Sparbo til vejrs, og udnyttede sin fysik og højde til at bringe hjemmeholdet på 3-0.

Annonce:

Mod slutningen fik vi et smukt gennemført angreb at gå hjem på. Mads Møller blev sendt af sted på højrekanten med en aflevering over 25-30 meter, og efter nogle træk sendte han uselvisk bolden på tværs til Zakarias, som med sit andet mål i kampen gjorde det til 4-0.

Samsøgades Skole skal roses for to sejre og en stor arbejdsindsats i kampen mod Forældreskolen. Men det er ikke nogen skam at tabe til en modstander, som bare er bedre på alle områder.

Se her Forældreskolen score til 2-0:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: