TV: Optimisme trods nederlag

Tog nederlag pænt: Gav aldrig op

Hjemmeholdet var bedst i kampen, men gæsterne gav aldrig op for alvor. Foto: Henrik Meyer
Hjemmeholdet var bedst i kampen, men gæsterne gav aldrig op for alvor. Foto: Henrik Meyer

En våd dag i Skovby, hvor to hold mødte op til lokalderba. Fra starten af kampen ville begge hold frem på banen, men hjemmeholdet stod stærkest. Dog skulle der gå 29 minutter, før værterne kunne komme på måltavlen med en flot scoring af Sofie Præstegård.

Værterne fra Skovbyskolen holdt stort set gæsterne fra at komme til afslutninger. Gæsterne fik en enkelt skud på mål i første halvleg, men de holdt fast i gejsten og tabte ikke modet, selvom hjemmeholdet blev for stor en mundfuld.

Se kampfakta her.

Se også: Kragerne fløj videre

Taktiske ord i pausen
I pausen sagde gæsternes Mille Vittrup, at de skulle have fokus på spillerne med nummer 10 og 4, sparke bolde over angrebet på målspark og spille dybe stikninger, så angriberne havde noget at løbe på.

Hjemmeholdets Mascha Rygaard fortalte, at træneren havde sagt til holdet, at de skulle stå højere og komme frem på banen, spille med en angriber helt fremme og en lidt tilbage, og det var vigtigt, at de fik afsluttet ude fra.

Skovbys taktik holdt efter pausen, og de kom på 2-0 ved et flot langskud af Caroline Sørensen i det 13. minut af anden halvleg.Der skulle ikke gå lang tid, før hjemmeholdet igen blev farlige. Nu ville værternes Sarah Ziegler være med i Kampen, da hun som den ene af tre spillere på hjemmeholdet går i 6. Klasse. Hun satte flot bolden i nettet til 3-0.

Der blev kæmpet til det sidste, selvom hjemmeholdet var de stærkeste. Foto: Henrik Meyer
Der blev kæmpet til det sidste, selvom hjemmeholdet var de stærkeste. Foto: Henrik Meyer

Se også: Videre uden besvær

Gav aldrig op
Gæsterne havde dog ikke tabt pusten og holdt fast i trykket og kæmpede forsat for at komme med i kampen. Det var lige ved at lykkedes på en lang bold op i banen, som hjemmeholdets målvogter flot kom ud af sit mål og fik afvist. Det var stort set den chance, som gæsterne havde i anden halvleg

Hjemmeholdets Caroline Sørensen ville endnu mere. Hun ville ikke nøjes med 3-0 og kæmpede derfor for at komme på scoringstavlen endnu engang. Det lykkedes efter 26 minutter af anden halvleg, da hun gjorde det til stillingen 4-0, som blev kampens resultat.

Resultatet kunne sagtens have været 6-7-8-0, hvis ikke gæsterne havde kæmpet det bedste, de havde lært og afviste flere store chancer til Skovby.

Gæsterne tog nederlaget pænt, og efter kampen fik vi en snak med Lærke fra det tabende hold.

Hør her hvad Lærke sagde om dagens kamp: